onurksk demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:Bu arada kış lastiği olmayanlara 72 Lira ceza geliyormuş...
http://www.ntvmsnbc.com/id/25396068
İzmir'de sormazlar heralde :)
İzmirde kar lastiği için bu zorunlu uygulama gelirse bütün şehre ceza yazmaları lazım geçen sene yağmasaydı hayatında kar görmemiş adam vardı bizim şehirde bırak lastiği yani :D :D :D
MaYuCeL demiş ki:17.11.2012 Cumartesi günü Clio'ma 4 adet Michelin Alpine A4 kar lastiği aldım. 660 TL / 6 taksit ( 165 TL/Adet )
Ayrıca aracımdan çıkarttığım 16 inch'lik jantlarımın da balanslarını kontrol ettiler saolsunlar. Hatta aracımın rot ayarı kontrolünü de yaptılar.
Hem aldığım bayideki müşteri memnuniyetinden hemde lastiğin yol tutuşundan gayet memnunum.
alperenfatih demiş ki:MaYuCeL demiş ki:17.11.2012 Cumartesi günü Clio'ma 4 adet Michelin Alpine A4 kar lastiği aldım. 660 TL / 6 taksit ( 165 TL/Adet )
Ayrıca aracımdan çıkarttığım 16 inch'lik jantlarımın da balanslarını kontrol ettiler saolsunlar. Hatta aracımın rot ayarı kontrolünü de yaptılar.
Hem aldığım bayideki müşteri memnuniyetinden hemde lastiğin yol tutuşundan gayet memnunum.
185*65*15 fiyatı mı bu
burak120320 demiş ki:Yok hocam 470 liste fiyatı, artislik olsun diye listesi 470 ama 400'den takarız diyor fiyat sorunca. Pazarlığa 400'den başladık. 350TL'ye bile düşse 1400tl yapıyor, kumho kw19'ları 900TL'ye alabiliyorum. Uludağa çıkma niyetim yok, sanırım kumho alıcam.. Beklemedeyim 1-2 hafta
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 64 misafir