Bektashasan demiş ki:Parasını boşa harca harcamak isteyen taksın. Hatta iki tane taksın ki tasarruf ikiye katlansın!
karambol81 demiş ki:karambol81 demiş ki:karambol81 demiş ki:Aracın Km.si şuanda 357 km oldu.15 km uzaklıktaki istasyondan alacağım..Daha sonra sıfırlayıp 100 tl lpg ile ölçüm yapacağım.
Şunu da belirteyim.320 km de mıknatısı takmıştım.370 km civarı tamamen bitse de yorumu ancak tekrar sıfırlandıktan sonra yapabiliriz.
Evet arkadaşlar bugün tam olarak 370 km de gaz tamamen bitti. Yani 100 TL ile 370 km gitmiş oldum.
Tekrar 100 TL' lik aldım.Bakalım sonuç ne olacak.
karambol81 demiş ki:Aslında yol bilgisayarı olan bir araçta test etmek daha iyi olur.
örnek: Clio CCİ 80 Bg aracımda şehirler arası sakin kullanımda 100 km de 4,3- 4,4 litre mazot harcıyor.En tasarruflu kullandığım şekilde 100 km de 4,1 litre gösterdi. Testler iyi çıkarsa dizel aracımda denemeyi düşünüyorum. Yani ekonomik kullanımda 4 litre altına düşerse 3,7-3,8 gibi olsa işe yarıyor diyebiliriz.
alperenfatih demiş ki:Test sonuçları çok etkileyici , ben de ürün gelince denemek için sabırsızlanıyorum. Yalnız LPGde bir kısmında mıknatıs takılı olduğundan %10un altında tasarruf diyebiliriz. Ki ben %5e de razıyım. Ayrıca bir benzinli testi de yapsaydınız güzel olurdu.(onu da ben yapacağım galiba) Benim gidiş ile dönüş yolu arasında yükseklik farkı nedeniyle %2-4 fark olabiliyor, onu da hesapladınız mı acaba.
Ben de cihaz sipariş ettim ama ürün yola çıkmama yetişmedi(x tl yerine x kuruş bankadan çekilmiş onu da iade etmişler, tekrar gittiğim yer adresine sipariş verdim) Aldığım ürünü özelden msj atsam mıknatısı hakkında bir yorum yapabilir misiniz?
alperenfatih demiş ki:Test sonuçları çok etkileyici , ben de ürün gelince denemek için sabırsızlanıyorum. Yalnız LPGde bir kısmında mıknatıs takılı olduğundan %10un altında tasarruf diyebiliriz. Ki ben %5e de razıyım. Ayrıca bir benzinli testi de yapsaydınız güzel olurdu.(onu da ben yapacağım galiba) Benim gidiş ile dönüş yolu arasında yükseklik farkı nedeniyle %2-4 fark olabiliyor, onu da hesapladınız mı acaba.
Ben de cihaz sipariş ettim ama ürün yola çıkmama yetişmedi(x tl yerine x kuruş bankadan çekilmiş onu da iade etmişler, tekrar gittiğim yer adresine sipariş verdim) Aldığım ürünü özelden msj atsam mıknatısı hakkında bir yorum yapabilir misiniz?
karambol81 demiş ki:karambol81 demiş ki:karambol81 demiş ki:karambol81 demiş ki:Aracın Km.si şuanda 357 km oldu.15 km uzaklıktaki istasyondan alacağım..Daha sonra sıfırlayıp 100 tl lpg ile ölçüm yapacağım.
Şunu da belirteyim.320 km de mıknatısı takmıştım.370 km civarı tamamen bitse de yorumu ancak tekrar sıfırlandıktan sonra yapabiliriz.
Evet arkadaşlar bugün tam olarak 370 km de gaz tamamen bitti. Yani 100 TL ile 370 km gitmiş oldum.
Tekrar 100 TL' lik aldım.Bakalım sonuç ne olacak.
Arkadaşlar , Merak edenler için yazıyorum.
100 TL LPG aynı istasyondan aldığım yakıt tamamen bitti.409 km gitti. Yaptığı tasarruf 370 km baz alındığında 10% fazla diyelim.
*20%-25% kesinlikle bu durumda yapmıyor.
* 30 40 TL ye 2 tane satanlar var.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Boşuna paranız gitmesin.
Pahalı olanlar kesin yarar sağlıyor diyorlar.
*Ha bu arada ben mıknatısın boyutunu 40x20x10 mm olarak değiştirerek test ettim.Bilginize...
* Yeni aldığım LPG 75 TL lik BP Litre Fiyatı: 2.60TL ..(300 km üzerinde gitmesini bekliyorum.)
*Ben deneme amaçlı test ediyorum.Size buradan bilgi vermeye devam edeceğim.Fakat kalkıp da içinde ne mıknatısı kullanıldığı belli olmayan ürünleri kesinlikle almayın derim.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir