onurksk demiş ki:Bende o noktanın biraz daha aşağısında duruyor hep aynı yerde sabit. Sizdede ortanın üzerine çıkmıyorsa sıkıntı yoktur bence
Sani demiş ki:Sorun yok, her şey normal.
m_y_z_ demiş ki:benim araçtada aynı yerde dostum bi sıkıntı yok. ;)
planetearth demiş ki:m_y_z_ demiş ki:benim araçtada aynı yerde dostum bi sıkıntı yok. ;)
Teşekkürler usta, diğer cevap veren arkadaşlardan da ALLAH razı olsun.Araçlarımız bire bir aynı olduğu için (1.4 98hp) içim rahatladı.
m_y_z_ demiş ki:planetearth demiş ki:m_y_z_ demiş ki:benim araçtada aynı yerde dostum bi sıkıntı yok. ;)
Teşekkürler usta, diğer cevap veren arkadaşlardan da ALLAH razı olsun.Araçlarımız bire bir aynı olduğu için (1.4 98hp) içim rahatladı.
dostum senin araçta çok yakıyordu dimi??benim yakıt sanki baya düştü,sıcaklıkların etkisi var galiba,birde araç bilgisayarı doğru ortalamayı vermiyor bilgine,araç pc 10,5 gösteriyor fakat benim hesaplamama göre kısa mesafe dur kalk 9,5 falan yakıyor.
planetearth demiş ki:Arkadaşlar aracımda ısı hararet göstergesi her zaman fotoğraftaki gibi uzun yoldada şehir içindede sabah ilk çalıştırdığımda sıfır noktasında araç ısınınca orta noktaya geliyor yavaş yavaş ve hep o noktada aynı aracı kullanan arkadaşlarda da durum böyle mi cevaplarsanız sevinirim.
karambol81 demiş ki:planetearth demiş ki:Arkadaşlar aracımda ısı hararet göstergesi her zaman fotoğraftaki gibi uzun yoldada şehir içindede sabah ilk çalıştırdığımda sıfır noktasında araç ısınınca orta noktaya geliyor yavaş yavaş ve hep o noktada aynı aracı kullanan arkadaşlarda da durum böyle mi cevaplarsanız sevinirim.
Bu durum çok normaldir.Aracınızda bir sıkıntı olsa;
Termostat da sorun olsa;
Mesela açık kalsa soğuk havalarda hararet 90 dereceye çıkmayabilir.Yokuş aşağı radyatöre vuran soğuk hava ile hararet daha aşağıda kalır ,aracınız çok yakıt yakabilir.
Termostat kapalı kalmış olsa motor radyatördeki suyu kullanamadığında sağlıklı soğutma yapmaz.
Fan müşürü arızalı olsa fan çalışmaz motor yine sağlıklı şekilde soğutamaz hararet yapabilir.
Kısacası hiç bir sıkıntın yok. :good:
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ve 160 misafir