Herkese merhabalar
Uzun süre önce bu forumu okumaya başlamıştım ve sonra sürekli okumaya başladım ve çok şey öğrendim ve ilk arabamı bu forum sayesinde aldım. Fakat sonra bilgisarım bozuldu ve bütün bilgilerim şifrelerimiz kayboldu . Neyseki Erim abi sagolsun attığım e maile hemen cevap verdi ve yeniden buraya dönebildim. Tabi geçen zaman zarfında aracımı değiştirme fikri oluştu. Tabi almayı düşündüğüm araç hakında kafamda sorular oluştu bu soruların yanıtlarını popüler araç bilgi paylaşım forumlarında aradım. Ama insanlar bu forumlarda bilgi paylaşmaktan ziyade anlamsız tartışmalar ve gereksiz kavgalar yaparak zaman geçirdikleri için bilgi almak için forumda olan forum ahalisi bu gereksiz yazıları okuyor ve gülüyor.
Bende buradaki en azından eski tanıdıklarım olduğu için kafama takılanları size sorayım dedim
Şimdi
Soru bir 1.5 dci 70 bg faz 2 aracımı 27000 tl ye satıp yerine toyota auris 1.33 vvt-i comfort 99 bg aracı 29 ila 31 bin lira arası fiyatlara alayımmı ? Bu araç aşağı yukarı 10000 ile 20000 km arasında olacak.
Soru iki. Hadi ben bu aracı aldım bu araca benzinle binemem LPG takmalımıyım? Maalesef dizel olanlar pahalı ama daha donanımlı
İ Ki hafta önce çok yakın bir arkadaşıma aldık aracı çok beğendim tam olarak bir aile arabası 1 gün boyunca araç bende kaldı iyi bir test şansım oldu .
Soru üç aramızda bu aracı kullanmış olan arkadaslarım ve ağabeylerim varmı ? Eğer varsa araçlara ilgili olumlu olmsuz bildiklerini benimle paylaşırlarmı?değerli zamanınızı ayırıp vereceğiniz cevaplar kararı vermeme büyük etki edecek .
Şimdiden çok teşekkür ederim