impossible demiş ki:elensi59 demiş ki:60 alırsanız akü kapağı kapanmıcaktır buda çirkin bi görüntü demek ben 55 aldım mutlu akü sıkıntı yok :)suskuncocuk demiş ki:bende sabah takviye yardımıyla çalıştırmış olduğum aküyü yeniledim. Mutlunun 55 amper aküsünü aldım. Kapakları otursun diye.
ben de geçtiğimiz haftada aynı aküden mutlu akü 55a siyah aldım, 120TL
gri ve 60a olanlar kapak ve renk sorunu olduğu için hiç düsünmedim bile..
yasar34 demiş ki:2010 model clio mun aküsü sizlere ömür bitti.bugün mutlu silver 66A yeni akü clio uyumlu aldım üstündeki kapaklarda kapanıyor.boyu kurtarsın diye küçük amperli akü almayın 66A akününde clio için uyumlusu var ben aldım kapaklarda eskisi gibi kapanıyor.maslak sanayiden aldım isteyen olursa bilgi veririm...
dafkanat demiş ki:Benimde geçen hafta değişti. orjinal akü vardı üstünde ekim 2006 dan beri kullanıyordum. inci 60 lık 135 tl. kapak bende de oturmadı.
levolution demiş ki:Şarj olayını ben de denemiştim, bir gün bile gitmedi. Benim akü ilk bittiğinde ışıklar yanıyordu ve silecekler yarım çalışmıştı.
mfc1907 demiş ki:Eskiyi verip Mutlu akü aldım 110tl.Ama en kötü yanı kapak tam kapanmadı
ratig demiş ki:aracın dizel yada benzinli, 1.2 yada 1.4 1.5 olması fark etmezmi? 55-60-65-70 ?
escaba_tr demiş ki:Bugün renault yetkili servise gittim, 60 amper mutlu akü için 210 TL fiyat istediler, sonra vazgeçtim.. Bosch car servisine sordum, kendi Bosch marka 60 amperli aküyü 138 TL ye sattıklarını söylediler, bir de dışardan akü satan bir yere gittim, inci akü 60 amper için 110 TL fiyat verdiler ama takma işlemi falan bana ait olacak..
Bosch akü nasıldır, kullanan oldu mu aranızda? Birde dışardan inci akü alsam bi elektrikciye taktırsam sorun yaşarmıyım ?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 165 misafir