dentist_95 demiş ki:ıkısındede oluyor bırınde buhar tarzı digerinde damlacık halınde su mevcut hatta ben foto yukleyıp paylaşmak ıstemıstım en azından önerebilceginiz bir yer varmı konya'da ? su an oldukca yogunum yazın olsa gözümü karartır sizin gibi söküp takma konusunda gözü kara biri olarak kendim temizleyıp silikon cekerdım ama suan bu konuda çaresizim :) xenon sistem taktırmadım çünkü acıkcası mercegin kalitesine güvenmiyorum serviste mercekli farın cıftıne 600 lıra denılmıstı sonrada oyle kaldı suan farlarıma osıram nıght breaker ampul aldım yazdan berı onunla kullanıyorum ıyı kotu ıdare edıyorum ama babamda avensıs var ondakı orjınal fara göre clio nun hem orjınal farı hemde sonar angel far oldukca yetersiz. Öğrenci oldugumuz için mevcut imkanlarda maksimum verim için çabalamaya devam edecegız. ilgilendiğiniz için teşekkürler devrım hocam eyvallah.
dentist_95 demiş ki:farlar bugun yeni bir sorunla geldi bu seferde saglam olan diger fardaki ampulun patladıgını farkettım osıram nıght beraker kullanıyordum 6ay olmadı patladı bu ampullerın ömru kısamı acaba ve önerilerinizi alabilirim cunku bosh phılıps ve osıram nıght breaker plus arasında kaldım
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 123 misafir