yhatun demiş ki:aracı aldığımda 60.bindeydi 140 km yi geçmiyordu. sürekli izmir manisa akhisar, izmir aydın,, çanakkale, bursa arası gidip geliyorum.,,,aracımın kmsi 222.245 kmde gram yağ yakma üfleme vs. yok ......yaptığım maxumum hız 190 km manisa akhisar yolu üzerinde bilenler iyi bilir ..o yol pek hıza uygun değildir ama aracıma çok alıştım dile kolay 160.bin km üzerinde yol yaptım .........yakıtı şehir içi 100/8.litre .aracımın genel olarak km sine bakan çok yapmış işibitmiştir diyor fakat 60.000kmdeki araçtan farkı yok .yeni pejolar gibi 80 binde dağılmıyor:) dahada maşallahı var bana göre çoğu araçtan performanslı ve gaddar.
TEK KÖTÜ YANI 110 KM DEN SONRA KULAKLIK TAKIYORUM. yoksa bu yaşta sağır olcam moturun sesi çok belli oluyor. bizim çocuklar arabaya binin ce hemen uyorlar buda iyi yanı :)
zipper78 demiş ki:merhaba bu aşırı ses olayı bendede var..100 km hızdan sonra motor sesi çok artıyor..rahatsızlık veriyor..daha önce 1.6 75 bg lik fiat brava kullandım..sesi hiçte bu kadar yükselmiyordu..nedeni ne olabilir .standart nmı yoksa.standart sa 1 yıla kalmaz aracımı değiştiririm..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir