Arkadaşlar merhaba,
Araçlarımızın triger değişim periyodu ne olacak ? 2010 model 1.5dci hb var bende, km si 132 bin de yeni aldım vakti gelmiş mi? bir de triger değişim maliyeti ne kadar tutar?
ELT demiş ki:Bu konuda en sağlıklı bilgiyi kaydı varsa servisten ya da satın aldığınız kişiden öğrenebilirsiniz.
benim aracım 2011 model ve 80 bin ya da 4 yıl hangisi önce dolarsa değişim yapılması gerekiyor. Servis beni bilgisayar kayıtlarını inceledikten sonra bu şekilde bilgilendirdi.
25 Ekime kadar %25 indirim var. Geçen hafta bakım için fiyat istediğimde (tüm kayışlar ve diğer rutin işler) 1150 TL fiyat verdiler. İndirimle 862 TL oluyor. Bu hafta 76 binde olmama rağmen indirimi kaçırmamak için değiştirmeyi düşünüyorum.
Oktay ACAR demiş ki:2009 Model 1.2 BVR 32.500 km.deki aracımın TRİGER KAYIŞINI değiştirmeyi düşünmüyorum.Neden derseniz geçen sene Yetkili servis 28.500 Km.deki aracın bakımı ve Triger kayış değişimi için 1270 TL.istemişti bende dışarda Triger hariç 350 TL.ye yaptırdım...Servislere inancım maalesef kayboldu nedense kendilerini Banka şubesi zannediyorlar...
ratig demiş ki:İzmirde bu işi yaptırabileceğimiz usta arıyorum bilen varsa sevinirim.tşk.
ratig demiş ki:bekliyorum.araç 2009 43000 km.5.5 yaşında artık değiştireyim diyorum.ama bu işi çok iyi bilen birinin yapması lazım.bi arkadaş dışarda yaptırdı skoda fabia daha sonra araç hata verdi, çok uğraştı servis hatayı buldu, +400 masraf çıktı.takan usta bir yerde hata yapmış.sizin daha önce yaptırıp memnun kaldığınız ustaya bende yaptırmak isterim.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir