ratig demiş ki:teşekkür ederim bende g.emirdeyim isabet oldu yakınmış.
aracın servis bakımını yaptırdınızmı kaç lira ve orijinal parça kullandılarmı bizimle paylaşırmısınız
ratig demiş ki:teşekkür ederim bende g.emirdeyim isabet oldu yakınmış.
engin_er_26 demiş ki:aracı ilk sahibinden 15-20 gün önce aldım sanayide yağını filitrelerini (mazot filitresi delphi orijinal) alıp bir tanıdığıma değiştirttim,
toplamda 265 tl ödedim, orada sordum kaç binde değişecek diye usta bana servis 60-75 binde değiştiriyor ama en az 90 bin km gider dedi, aldığım kişiyi aradım ne zaman değiştirdin diye, maalesef bilmiyor sadece 51 bin km ye kadar servise gitmiş orada değişip değişmediğini bilmediği gibi özel servis ustasıda bilmiyor durumu araç sahibide ustam bilit diyor, bugün triger kayışı üstündeki plastiği aralayıp bakayım dedim kayış pırıl pırıl yazıları dahi düzgün ve kirlenmemiş görünüyor şimdi ustaya gitsem sökecek bakacak iyi bile olsa para almak için değiştirelim diyecek, servise gitsem aynı şey olacak söktüklerinde tekrar tolamak zor geliyor millete ancak yenisini takıp para almaları lazım ki toplasınlar, söktüklerini
ahmet_rcn demiş ki:2014 haziranında aldığımız aracın triger değişmediğini öğrendik bakımla beraber 95 binde değiştirdik. modeli 2008 1.2 ext. serviste krank kasnağı rutin bakımı ve triger seti dahil 1166 tl ye hallettik. aman geciktirmeyin başınız ağrımasın bizde açıkçası geç kaldık değiştirmekte ama şükür bir sorunla karşılaşmadık değişene kadar. çıkan kayış sıfır gibi ama 95bin km yapmış 6 yılını doldurmuş bir kayış. görüntüsüne aldanmadan değiştirmenizi tavsiye ederim.. bizim gibi tanıdık bildik bi ustanız yoksa servisten başka alternatifiniz yok en sağlamı servis..
sred demiş ki:ahmet_rcn demiş ki:2014 haziranında aldığımız aracın triger değişmediğini öğrendik bakımla beraber 95 binde değiştirdik. modeli 2008 1.2 ext. serviste krank kasnağı rutin bakımı ve triger seti dahil 1166 tl ye hallettik. aman geciktirmeyin başınız ağrımasın bizde açıkçası geç kaldık değiştirmekte ama şükür bir sorunla karşılaşmadık değişene kadar. çıkan kayış sıfır gibi ama 95bin km yapmış 6 yılını doldurmuş bir kayış. görüntüsüne aldanmadan değiştirmenizi tavsiye ederim.. bizim gibi tanıdık bildik bi ustanız yoksa servisten başka alternatifiniz yok en sağlamı servis..
Servis fiyatları insanı çileden çıkarıyor. 1100 lira nedir ya. Hiç insaf yok bunlarda.
orhimorhi demiş ki:Merhaba, benim aracım 2008 model clio 3 bva dynamic. Şu anda 52.000 km de. 6 ay önce bakımını yetkili serviste yaptırdım. Triger seti de değiştirildi. Triger değişimi yapıldıktan sonra aracın içine gelen yol sesi ve yakıt tüketiminde artış olduğunu düşünüyorum. Triger değişiminin yakıt sarfiyatına bir etkisi olur mu? Belli bir süre mi bu gözlenir? Bu konudaki düşüncelerinizi bekliyorum.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir