omeralemdar demiş ki:DOĞAN ABİ HAYIRLI UGURLU OLSUN GÜLE GÜLE KAZASIZ BELASIZ KULLANMAN DİLEKLERİMLE :roll:
çok sağol ömer abi :P
omeralemdar demiş ki:DOĞAN ABİ HAYIRLI UGURLU OLSUN GÜLE GÜLE KAZASIZ BELASIZ KULLANMAN DİLEKLERİMLE :roll:
meroz demiş ki:Kırmızı favorim, bence çok güzel ama en güzeli utangaç kızınız.....meral
Şunu diyeyim...DOGAN demiş ki:...3 tane 500 kumluk su zımparası aldım yetmedi :( ...
Devrim demiş ki:Şunu diyeyim...DOGAN demiş ki:...3 tane 500 kumluk su zımparası aldım yetmedi :( ...
Şimdi kullanmış olduğum zımparalara baktım da en pis(!) olanı, yani tahriş edici olanının arkasında 120A yazıyor. Ortancada 220A yazıyor. Düzeltme zımparası diye bildiğim, en ince ve en etkisiz olanda da 500A yazıyor.
Eğer bendeki 500 ile sendeki eş ise, abi elindekiyle daha 1.5 ay zımparalarsın gibi geliyor bana. :mrgreen:
Ben önce en serti ile bastırmadan yaptım ilk zımparaları. Yoksa derin çizikler olabilir, boya ile kapatılamayabilir...
Sonra ortanca ile biraz bastırarak yaptım, güzel oldu. En son da 500'lük ile yaptım, cila oldu. :)
omeralemdar demiş ki:DOĞAN KOLAY GELSİN YILMAK YOK CANIN SIKILMAZ HAZIR YENGEMDE YOK GÜZEL BİR UGRAŞ VAKİT GEÇMESİ İÇİN
:mrgreen: Ama abi, sen işi bitirince araba da etrafı yakacak. :)DOGAN demiş ki:...yaktın beni devrim :cry:
Alper demiş ki:Devrim demiş ki::mrgreen: Ama abi, sen işi bitirince araba da etrafı yakacak. :)DOGAN demiş ki:...yaktın beni devrim :cry:
Bu arada, ben bi' parti zımparadan sonra parçayı yıkayıp, kurulayıp inceliyordum. Işığa göre belli açılarla bakıp desen kalmış mı kalmamış mı diye ince eliyordum. Zımpara işlemi esnasında şöyle bi' bakıp "tamam olmuş" demek yanıltıcı olabilir.
Bir de zımpara yaparken kucağına, bulunduğun yere plastik talaşları (talaş denmez gerçi, daha minik kırıntılar) dökülüyor. Yengeye açısından diyorum, aman dikkat. :)
Doğancım kolay gelsin mesajşarınızı takip ediyorum zımparalama işi var sende kolay gelsin ama benim anlamadığım neyi zımparaladığınız biraz konuyu aça bilirmisin
Saygılar
İşte bu abi. Beni de zımparalama manyağı eden durum odur. Baklava dilimine benzer desenleri görünce tekrar asıldım zımparaya... Hışı hışı hışı hışı... :)DOGAN demiş ki:...sonra ufak tefek izler gördüm, boyamayı biraz daha erteleyip zımparalamaya devam edeceğim,madem başladık tam olsun dimi..?
Devrim demiş ki:İşte bu abi. Beni de zımparalama manyağı eden durum odur. Baklava dilimine benzer desenleri görünce tekrar asıldım zımparaya... Hışı hışı hışı hışı... :)DOGAN demiş ki:...sonra ufak tefek izler gördüm, boyamayı biraz daha erteleyip zımparalamaya devam edeceğim,madem başladık tam olsun dimi..?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir