Cızırtı sorunu benim aractada var ben antenden olduğunu düşünüyorum çünkü yerel radyoları bile arada cızırtılı cekiyor. kaliteli ve yüksek cekim güclü bi anten bulamadım hepsi aynı incecik esnek plastigin etrafıan sarılmş ip kadar bi kablo olan anten var hep. eski clio sybollerde 1 bucuk metre tamamı metal antenler vardı onda hic radyo cekme sorunu yaşamazdık. bu aracın anteni arkada olduğu içinde oyle buyuk bi antende takamıyoruz haliyle.
hoparlörden ses gelmeme olayı ise benimde başıma geldi sağ arka kapıdan ses gidip geliyordu. elektrikciye gittigimde ise kabloların çürümüş olduğunu gördüm. bunun nedeni ise araba yıkamacıların kapı içlerinide tazzikli suyla yıkamasıymıs haliyşe o basınclı su kablo tesisatına gidiyor ve çürüme yapıyor. kablo tesisatını kontrol ettir derim. forumda başka bir arkadaşta aynı sorunu yaşamış sorun kablo tesisatında cıktmış sonucta.
http://forum.clioiii.com/viewtopic.php? ... 113#p61113bu yazımda hoparlor değişimi hakkında detaylıca bilgi verdim fırsatın olup okursan yararlı olacagına inanıyorum