mhmtgney demiş ki:teşekkür ederim kardeş.peki sizin de bu olaydan sonra silecekleriniz çalışıyor muydu?
valkair demiş ki:mhmtgney demiş ki:teşekkür ederim kardeş.peki sizin de bu olaydan sonra silecekleriniz çalışıyor muydu?
Fıskiyelerden su atma dışında tüm fonksiyonlar çalışıyordu. Hatta geçen yaz üç dört ay bu şekilde kullandım. Vize zamanı gelince de mecburen kolu değiştirmek zorunda kaldım :cry:
adaada demiş ki:seyir halinde iken benimde başıma geldi parçayı parçayı söküp yola devam etmiş idim, istanbul' da servis' e götürdüm ücret karşılığı değiştirebileceklerini ilettiler bende bu parçada imalat hatası olduğunu ve araştırılmasını ve şikayet kaydının açılmasını talep ettim, ve sonuç reno müşteri memnuniyeti açısından silecek kolu ve teyp kumanda modülünü değiştirdi...
asiiwett demiş ki:Arkadaşlar tüm yazılanları okudum.şimdi başıma geleni anlatayım.iki gun once yagmurlu hava da maça giderken direksiyon dan duman çıkmaya basladi hemen stop edip araçtan indim.aracı olduğu yerde bıraktım.tabi akuyu falan söktüm.ustan sabah geldi baktı ben silecek koluna bak demiştim çünkü daha önce bunun kronik bir sorun olduğunu okumustum.başıma geldi.kolu soktuk içine baktık sadece hafif kararma vardı .kol hala çalışıyordu.içini spreyle temizledi usta.devrede ki yanıkları temizledi.kol çalışıyor dedi.tmm dedik ama su atma fonksiyonu ve selektör şeklindeki silme çalışmıyor adama gittim geri çalışmadığını bi yeri eksik mi takıldı dedim ben sokmedim ki dedi.sinir oldum çıktım.sen ne biçim ustasin kol çalışıyor diyorsun çalışmayan yerini söylüyorum ben ona bakmadim diyorsun.neyse bu kol böyle devam eder mi ? Yazları uzun yol yapıyorum.ve yolda başıma bisey çıkmasından da korkuyorum.kolu dgeistirsem su atma falan çalışır mı acaba?bide Renault şikayette bulunup bunun değişmesini sağlayan arkadaş. Acaba aracınız garanti kapsamında olduğu için mi değiştirdiler benim araç 2007 model.adamlar su tahliye yerinin içine silecek motorunu ve soketi koymuş böyle saçma bir mühendislik olamaz.su atma koldan mi yoksa fıskiye motorundan mi nasıl anlicaz.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 59 misafir