Devrim demiş ki:[ img ]
DOGAN demiş ki:...nasıl boyadan memnun kaldınmı iyi kapatıyormu..?bu arada hoparlör kapaklarının çevresini nasıl boyadın,gerçi yazdığından anladığım kadarı ile o kısmı komple söktün doğrumu..?ilk işim pazartesi gidip boya ve zımpara almak olacak...
...vitesin çerçeveside boyalı :shock:
arka kapılardaki hoparlör çerçevesini ne yaptın boyadınmı..?. gerçi orası tek parça zor olur...
:) Valla tüm aracın içini boyayacaktım, dermişim... Benim araçta sis farları yok. Acaba tampondaki far bölgesini de mi boyasam "şekil" durur dedim de.. Vaz geçtim. :mrgreen:DOGAN demiş ki:...ama senin işin belli olmaz zaman varken bir el atmışsındır :D
Oh; abi o zaman senin işçilik benimkinden iyi olmuş gibi. :) Parçaları yerine takınca değdiğini göreceksindir eminim.DOGAN demiş ki:...toplam 27 saat bir fiil zımpara yapmışım,ama değdiğine inanıyorum ;)
Devrim demiş ki:Oh; abi o zaman senin işçilik benimkinden iyi olmuş gibi. :) Parçaları yerine takınca değdiğini göreceksindir eminim.DOGAN demiş ki:...toplam 27 saat bir fiil zımpara yapmışım,ama değdiğine inanıyorum ;)
Bu arada, "öncesi" - "sonrası" fotoğrafları istiyoruz. ;)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 69 misafir