Tankutay07 demiş ki:htokyay demiş ki:Merhabalar
Sizin sayenizde bende büyük masraftan kurtuldum.Aynı sizdeki gibi 2-3 usta beni direk yetkili servise yönlendirdi. Masrafımında 5-6 bin olacağı söylendi.Mesajınızı okuduktan sonra tanıdığım bir serviste sizin işlemi tekrarladık.1 litrelik yağın yaklaşık 350 ml lik kısmını kullandık. Usta ile çıktığımız test sürüşünde ''usta büyük şaşkınlıkla durumu doğrulayarak takdir etti'' çünkü ben yağ eksikliğinden bahsettiğimde biraz gülümsemişti.
3 gündür bolca test ediyoruz ve bir problem kalmadığı gibi vites geçişleride rahatladı.
Paylaşımınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum kendi adıma. Aynı sorunu yaşayan arkadaşların mutlaka öncelikle ve ısrarla yağ kontrolünü yaptırmalarını tavsiye ederim.
merhaba bu soylemis oldugunuz yag ne yagi oluyor acaba bilgi verirmisiniz benim aracimdada ayni sorun var otomatikteyken manuele geciyor araclarla ilgili hicbir bilgim yok onun icin kullandiginiz yag ne yagi ve akunun altindaki hidrolik kutusu dediginiz ne oluyor bilgi verebilirmisiniz
Benim aracım otomatik değil ama. her benzinlikçide satılıyo otomatik şanzıman yağı diye küçük kutuda bir yağ. Arkadaşların dediği yağ kutusuda motor kaputundaki hava filtresini sökünce ki kendinizde sökebilirsiniz. altında bir kapak varmış oraya o yağdan seviyesine kadar koyun. inş düzelir.
Böyle paylaşımlar okadar çok kişinin cüzdanını cebini koruyo ki. Böyle bir paylaşım sitesi olduğu için çok şanslıyız.