Benim boyama işleriyle ilgili olarak bi' yerde yazmıştım, o bölge de çıkabiliyor ama güzel ve isabetli bir renk tutturmak lazım. Çok sırıtmış bu çalışma bence...omeralemdar demiş ki:konsol tamamen çıkıyormu :?: :?:
Katılıyorum. Geçen Praktiker'e, o sprey boyaların olduğu reyona gidip dakikalarca "teyp yöresi" için, yani o konsol için boya baktım... Hiçbir rengi konsola yakıştıramadım. Son kararım, öyle kalması şeklinde oldu. 8-)Murat demiş ki:...eğer teyp siyah renkteyse bu uygulama çok saçma olur resimdeki uygulamada olduğu gibi :mrgreen:
Barracuda, hayırlı olsun diyeyim, güzel olmuştur, fotoğrafları bekliyoruz, çok merak ettim!.barracuda demiş ki:...oto boyacısı arkadaşıma gittim ve mat simli siyaha boyattım aslında tam siyahta değil siyaha yakın koyu duman gibi bir renk... ...boyatacak arkadaşlar hiç kasmasın 20 dakkada boyanıyor kuruyup montaja hazır hale geliyor...
barracuda demiş ki:arkadaşlar geçen cumartesi iğrenç mavi olan ön gögüsü ve yabdaki çıtayı söktüm :) ... oto boyacısı arkadaşıma gittim ve mat simli siyaha boyattım aslında tam siyahta değil siyaha yakın koyu duman gibi bir renk. (araçta metalik siyah). şuan makine evde resim ekleyemiyorum ama gerçekten çok güzel bir renk oldu. boyatacak arkadaşlar hiç kasmasın 20 dakkada boyanıyor kuruyup montaja hazır hale geliyor .. sadece tek dikkat etmeniz geken şey üzerine vernik attırtmayın yoksa çok basit duruyor. boya mat olarak kalsın.
Devrim demiş ki:Barracuda, hayırlı olsun diyeyim, güzel olmuştur, fotoğrafları bekliyoruz, çok merak ettim!.barracuda demiş ki:...oto boyacısı arkadaşıma gittim ve mat simli siyaha boyattım aslında tam siyahta değil siyaha yakın koyu duman gibi bir renk... ...boyatacak arkadaşlar hiç kasmasın 20 dakkada boyanıyor kuruyup montaja hazır hale geliyor...
Yalnız bir şey soracağım; acaba mevcut rengi çıkartmak adına bir işlem yaptılar mı, bilgin var mı? Yani -atıyorum- yarın ben seninkine benzer bir boya spreyi alsam ve konsolu söküp kendim boyasam diyorum... Konsol plastik. Üzerindeki rengi çıkartmaya çalışmak anlamsız sanırım değil mi? Senin arkadaş, direkt üzerine mi tatbik etti boyayı? Teşekkürler...
Bahadir demiş ki:barracuda demiş ki:arkadaşlar geçen cumartesi iğrenç mavi olan ön gögüsü ve yabdaki çıtayı söktüm :) ... oto boyacısı arkadaşıma gittim ve mat simli siyaha boyattım aslında tam siyahta değil siyaha yakın koyu duman gibi bir renk. (araçta metalik siyah). şuan makine evde resim ekleyemiyorum ama gerçekten çok güzel bir renk oldu. boyatacak arkadaşlar hiç kasmasın 20 dakkada boyanıyor kuruyup montaja hazır hale geliyor .. sadece tek dikkat etmeniz geken şey üzerine vernik attırtmayın yoksa çok basit duruyor. boya mat olarak kalsın.
Kesinlikle çok merak ettimmm. Resimleri eklersen çok sevinirim. Ve bu arada boya olarak ne kullanıldı. Ne kadara yapıldı. Nasıl durdu. Ben dinamik modellerde oluduğu gibi metalik yaptırmak istiyorum oraları. Aslında renk olarak maviyi severim ama artık baydı beni.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 58 misafir