hpiniz sağolun arkadaşlar abimin bir sağlık sorunu varda kısmen çözülmüş sayılır onunla biraz uğraştık çozümü yine almanyadaki kendi aile doktorunda bulduk şimdi almanyaya gitti inşallah durumu daha iyi olur :(
neyse buarada yaşadığım tatsız olaylar gerçekten benim için bir deneyim oldu gerçi bu deneyim baya bir pahalıya patladı ama neyse :|
durum şöyle hatırladığınız gibi yeni çelik jant almıştım,geçenlerde kaldırıma çıkmak zurunda kaldım lastikler yarıldı jant'da da 2-3 cm'lik bir ezilme oluştu
[ img ]olay bununla bitmedi tabiki asıl hikaye bundan sonra başlıyor,ilk olarak lastik çöpe gitti:|
daha sonra jantı söküp stepmeyi taktım takmam ise tam bir macera allahtan dökümanlarım yanımda idi (devrim sağolsun)biraz uğraştıktan sonra işi hallettik ve stepmeyi takdım.fakat yolda giderken sanki jant fırlayacakmış gibi bir his uyandırdığından arabayı tekrar kenara çekip bijonları kontrol ettim ve farkına vardımki bir gariplik var ben sıktıkça gidiyordu bijon.işi daha fazla riske atmadan doğru lastikçiye gittim ve maceraya asıl burada başladım :( aşğıda gördüğünüz parça jant takılırken jantın göbeğine takılıyormuş iyice otursun diye ve bu bilezik sonradan takılan jantların hepsinde varmış ve benim haberim yoktu bundan.bende çelik jantları söktüğümde bu bilezik üzerinde kalmış bende bijonları sıktıkça durumu siz düşünün sonuçda bir plastik parça sıktıkça ezilip şekli bozuluyor.
[ img ]neyse bileziği çıkarttık yerine stepmeyi tekrar taktık fakat benim o anki moral bozukluğundan ve sinirden olsa gerek bijonları fazla sıkmışım :cry: ve bijonları yerine takarken kastırmışım ve söküp tekrar yerine takarken bijon kırıldı ve yarısı içinde kaldı.aşağıda görüldüğü gibi :cry:
[ img ]