Devrim demiş ki:Doğan; abi çok üzüldüm yahu okuyunca!...
İnsan kendi başına gelmiş gibi oluyor gerçekten. Çok geçmiş olsun diyorum. "Bunca senelik soförüz, işe yaramadı" diyorsun ama, çocuğa vurmamak için doğru refleksleri göstermiş olman bile bence bu sözünü silip atıyor. Bilmiyorum 50 senelik soför olsak da bu tip olaylarda bazı şeyleri öngörmek mümkün olamaz bence. Yazdıklarını okudum da o daire parça falan... Aynı duruma eminim bizler de düşerdik. Teşekkürler anlatımın için.
Umarım jant ve frenle ilgili hadiseler de seni aracından soğutmaz...
Geçmiş olsun tekrar...
MERAL demiş ki:Doğan Bey çok geçmişler olsun büyük bir kazada geçirebilirdiniz frenler hayati önem taşıyor bu arada abinizede ayrıca geçmiş olsun dileklerimle, meral.
duman02 demiş ki:doğan kardeşim güle güle kullan. sanırım jantların 15 inç ama çok hoş durmuş.bu janta 40 veya 45 yanak ( sürüş ortamına bağlı ) lastik atıp spor yaylarla da alçaltırsan canavarı ,ortaya kremalı bir yaş pasta çıkar.bakmaya doyamazsın.senin keyfin
Tolga demiş ki:bencede ya jant buyyecek yada arabayı dusurup ınce yanak olayı kesınlıkle ;)
SAFAK SAHIN demiş ki:doğancım ateş düştüğü yeri yakıyor biliyoruz ama yinede üzüldüğümü bellirtmek isterim.Çok geçmiş olsun arkadaşım.Fotoğraflarınıda sabırsızlıkla bekliyorum..
blackist demiş ki:dogan abi cantlar aracına ayrı bi tatlılık katmış rengi de çok güzel aracınnn + dirsek dayama yeri dirseklikte çok gzllll allah kaza bela vermesin abi iyi günlerde kullan arabını abicim...
abi ufak bir eleştiri yapsam alınmazsın dimi :)
abi cant taktırmışsın çok güzel bi yenilik görüntü bir araba için cant sanırım onlar 15 inc keşke abi 17 inc alsaymışsın daha bi hoş ve tatlı dururdu abi bu benim kendi görüşüm yanliş bi konuya değindiysem eger seni üzdüysem affına sığınırım abi şimdiden özür dilerim ama
17 inc kral olurdu abi bence :) :) :)
duman02 demiş ki:abi takdir senindir ama 195-50-15 yapsan daha iyi durur.hatta 45 yanak yaparsan performans da artar.tabi böyle yaparsan muhakkak alçaltman gerekir.yoksa çok çirkin durur.çamurlukla lastik arasına bir karış girer.45 yanak atıp alçaltırsan da ço kdehşet bişey olur ama.
Abi bu noktada sanıyorum ki serviste, araca bir laptop bağlayıp, aşağı açılır menülere sahip bir otomasyon programıyla bazı parametreleri değiştirip aracının Yol Pc'sini resetleyiveriyorlar, iş bitiyor.DOGAN demiş ki:...yol bilgisayarı değerleri tutmuyor bunu çözmek için ise servise gitmek kerekiyor...
Devrim demiş ki:Abi bu noktada sanıyorum ki serviste, araca bir laptop bağlayıp, aşağı açılır menülere sahip bir otomasyon programıyla bazı parametreleri değiştirip aracının Yol Pc'sini resetleyiveriyorlar, iş bitiyor.DOGAN demiş ki:...yol bilgisayarı değerleri tutmuyor bunu çözmek için ise servise gitmek kerekiyor...
Hani tek sebep o ise diye yazdım. Servise bi' sormak iyi olur aslında...
ENDER demiş ki:Doğan öncelikli olarak geçmiş olsun hayat malesef tecrübelerden ibaret daha kötüsüde olabilirdi bunada şükür kendine iyi bak....
ufuk5414 demiş ki:doğan abi çok geçmiş olsun.allah cana bir dert vermesin abi.400 ytl sadakanız olsun.çok ama ne yaparsın olacakla öleceğe çare yok derler.
Ruzgar demiş ki:çok geçmiş olsun doğanım.allah beterinden saklasın.yeni gördüm walla geçmişolsun kardeşim...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir