Doğan Garaj

Tamamıyla bizlere (forum üyelerine) ait garaj konuları. Garajınızı açınız ve kendinizi, aracınızı tanıtınız.

Re: DOGAN'nın Garajı

İleti SAFAK SAHIN » 27 Ağustos 2008 12:29

doğancım ateş düştüğü yeri yakıyor biliyoruz ama yinede üzüldüğümü bellirtmek isterim.Çok geçmiş olsun arkadaşım.Fotoğraflarınıda sabırsızlıkla bekliyorum..
SAFAK SAHIN
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: CLIOIII Aut/2006
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16 V.
Kilometre: 87000
Yakıt: shell-95 oktan
Lastik Markası: bridgestone-Turanza
İsim ve Şehir: İZMİT/Karamürsel

İleti DOGAN » 28 Ağustos 2008 00:18

Devrim demiş ki:Doğan; abi çok üzüldüm yahu okuyunca!...

İnsan kendi başına gelmiş gibi oluyor gerçekten. Çok geçmiş olsun diyorum. "Bunca senelik soförüz, işe yaramadı" diyorsun ama, çocuğa vurmamak için doğru refleksleri göstermiş olman bile bence bu sözünü silip atıyor. Bilmiyorum 50 senelik soför olsak da bu tip olaylarda bazı şeyleri öngörmek mümkün olamaz bence. Yazdıklarını okudum da o daire parça falan... Aynı duruma eminim bizler de düşerdik. Teşekkürler anlatımın için.

Umarım jant ve frenle ilgili hadiseler de seni aracından soğutmaz...
Geçmiş olsun tekrar...

sağol devrimcim aslında olaya o yönden bakmamıştım,bu arada arabamdan soğumam için bunun 1000 katı birşey yaşamam gerekir gibime geliyor :lol:
MERAL demiş ki:Doğan Bey çok geçmişler olsun büyük bir kazada geçirebilirdiniz frenler hayati önem taşıyor bu arada abinizede ayrıca geçmiş olsun dileklerimle, meral.

sağolun meral hanım,sizlerden ve bütün arkadaşlardan aldığım moral desteği inanın çok makbule geçti..!
duman02 demiş ki:doğan kardeşim güle güle kullan. sanırım jantların 15 inç ama çok hoş durmuş.bu janta 40 veya 45 yanak ( sürüş ortamına bağlı ) lastik atıp spor yaylarla da alçaltırsan canavarı ,ortaya kremalı bir yaş pasta çıkar.bakmaya doyamazsın.senin keyfin

Tolga demiş ki:bencede ya jant buyyecek yada arabayı dusurup ınce yanak olayı kesınlıkle ;)

evet bende dediğin gibi düşünüyorum düşüncemde 195/55/15 lastik ve yay var,ayrıca yaylarında jantları büyük gösterdiğini düşünürsek bencede iyi durur...
SAFAK SAHIN demiş ki:doğancım ateş düştüğü yeri yakıyor biliyoruz ama yinede üzüldüğümü bellirtmek isterim.Çok geçmiş olsun arkadaşım.Fotoğraflarınıda sabırsızlıkla bekliyorum..

çok sağol şafakçım,eşim bir gelse hemen fotoları ekleyecem ama uzattıkça uzatıyor tatili bakalım daha ne kadar kalacak :(
DOGAN
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1,4 16V. 98 Bg.
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: Doğan & Pendik/IST.

İleti DOGAN » 28 Ağustos 2008 23:44

blackist demiş ki:dogan abi cantlar aracına ayrı bi tatlılık katmış rengi de çok güzel aracınnn + dirsek dayama yeri dirseklikte çok gzllll allah kaza bela vermesin abi iyi günlerde kullan arabını abicim...
abi ufak bir eleştiri yapsam alınmazsın dimi :)
abi cant taktırmışsın çok güzel bi yenilik görüntü bir araba için cant sanırım onlar 15 inc keşke abi 17 inc alsaymışsın daha bi hoş ve tatlı dururdu abi bu benim kendi görüşüm yanliş bi konuya değindiysem eger seni üzdüysem affına sığınırım abi şimdiden özür dilerim ama
17 inc kral olurdu abi bence :) :) :)

o nasıl söz be kardeşim yoksa sen benim arabamı eleştiriyormusun :o şaka şaka :lol:
dostum garajımı eleştiresiniz diye açtım işin amacı zaten bu ;)
ama dediğinde haklısın 17" gerçektende hoş dururdu ama o zamanda jantların ağırlığı aratacağından performansda bir düşüş olacaktı,bende bunu istemiyorum motor zaten bana ufak geliyor birde performans düştümü olurmu yani...?durum budur kardeşim
ama bu jantlara 195/55/15 lastik taktıkmı gerçekten hoş duruyor kendi kanımca tabii şimdilik sırada yay var bakalım hayırlısı.
DOGAN
Moderatör
Moderatör

İleti duman02 » 29 Ağustos 2008 08:30

abi takdir senindir ama 195-50-15 yapsan daha iyi durur.hatta 45 yanak yaparsan performans da artar.tabi böyle yaparsan muhakkak alçaltman gerekir.yoksa çok çirkin durur.çamurlukla lastik arasına bir karış girer.45 yanak atıp alçaltırsan da ço kdehşet bişey olur ama.
duman02
ÇAVUŞ
ÇAVUŞ

İleti DOGAN » 30 Ağustos 2008 01:50

duman02 demiş ki:abi takdir senindir ama 195-50-15 yapsan daha iyi durur.hatta 45 yanak yaparsan performans da artar.tabi böyle yaparsan muhakkak alçaltman gerekir.yoksa çok çirkin durur.çamurlukla lastik arasına bir karış girer.45 yanak atıp alçaltırsan da ço kdehşet bişey olur ama.

evet aslında haklısın daha hoş duracaklarına eminim ama lastiğin boyutları ile fazla oynadığın zaman yani orjinal boyutunu değiştirdiğin zaman yol bilgisayarı değerleri tutmuyor bunu çözmek için ise servise gitmek kerekiyor bence hiç gerek yok 55 yanakda bence hiçde fena değil.ayrıca konforuda bozar gibime geliyor,bu benim işime gelmiyor doğrusu ama yinede fikir için sağol dostum...
DOGAN
Moderatör
Moderatör

İleti Devrim » 30 Ağustos 2008 02:37

DOGAN demiş ki:...yol bilgisayarı değerleri tutmuyor bunu çözmek için ise servise gitmek kerekiyor...
Abi bu noktada sanıyorum ki serviste, araca bir laptop bağlayıp, aşağı açılır menülere sahip bir otomasyon programıyla bazı parametreleri değiştirip aracının Yol Pc'sini resetleyiveriyorlar, iş bitiyor.

Hani tek sebep o ise diye yazdım. Servise bi' sormak iyi olur aslında...
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

İleti DOGAN » 05 Eylül 2008 00:12

Devrim demiş ki:
DOGAN demiş ki:...yol bilgisayarı değerleri tutmuyor bunu çözmek için ise servise gitmek kerekiyor...
Abi bu noktada sanıyorum ki serviste, araca bir laptop bağlayıp, aşağı açılır menülere sahip bir otomasyon programıyla bazı parametreleri değiştirip aracının Yol Pc'sini resetleyiveriyorlar, iş bitiyor.

Hani tek sebep o ise diye yazdım. Servise bi' sormak iyi olur aslında...

işlem sadece bundan ibaret ise bence değer hani bildiğimden değilde bana daha komplike bir iş gibi geldi :|
DOGAN
Moderatör
Moderatör

İleti ENDER » 05 Eylül 2008 00:28

Doğan öncelikli olarak geçmiş olsun hayat malesef tecrübelerden ibaret daha kötüsüde olabilirdi bunada şükür kendine iyi bak....
ENDER
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: OPEL/MERİVA 2004
Motor Tipi & Gücü: 1600cc.100hp
Kilometre: 93300
Yakıt: Akpet
Lastik Markası: Michelin
İsim ve Şehir: ENDER/KOCAELİ

İleti DOGAN » 05 Eylül 2008 00:48

ENDER demiş ki:Doğan öncelikli olarak geçmiş olsun hayat malesef tecrübelerden ibaret daha kötüsüde olabilirdi bunada şükür kendine iyi bak....

sağol endercim valla haklısın bunada şükür :|
DOGAN
Moderatör
Moderatör

İleti ufuk5414 » 07 Eylül 2008 17:34

doğan abi çok geçmiş olsun.allah cana bir dert vermesin abi.400 ytl sadakanız olsun.çok ama ne yaparsın olacakla öleceğe çare yok derler.
ufuk5414
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Motor Tipi & Gücü: 1.5 dci
Kilometre: 60000
Yakıt: SHELL GTL+
Lastik Markası: BRİDGESTONE TURANZA
İsim ve Şehir: SAKARYA

İleti Ruzgar » 07 Eylül 2008 19:11

çok geçmiş olsun doğanım.allah beterinden saklasın.yeni gördüm walla geçmişolsun kardeşim...
Ruzgar
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.2 16VALF
İsim ve Şehir: TUFAN RÜZGAR/TEKİRDAĞ

İleti DOGAN » 07 Eylül 2008 22:44

ufuk5414 demiş ki:doğan abi çok geçmiş olsun.allah cana bir dert vermesin abi.400 ytl sadakanız olsun.çok ama ne yaparsın olacakla öleceğe çare yok derler.

valla aynen dediğin gibi giden para olsun..!
Ruzgar demiş ki:çok geçmiş olsun doğanım.allah beterinden saklasın.yeni gördüm walla geçmişolsun kardeşim...

amin abicim bunada şükür...
DOGAN
Moderatör
Moderatör

İleti DOGAN » 07 Eylül 2008 22:49

Gerçi çekerken ayarlarını yapamadım ama şimdilik göresiniz diye aceleden birkaç foto ekledim umarım hoşunuza gider :shock:

[ img ] [ img ]

[ img ] [ img ]
DOGAN
Moderatör
Moderatör

İleti DOGAN » 08 Eylül 2008 10:47

sağolasın muratcım da farkındamısın bilmiyorum ama bak resimlerin hepsi 10 dk. içinde çekilip çıkıldı.
dikkat edersen birinde dışarısı karanlık birinde aydınlık gibi abi şunun ayarlarının hangisinin hangisi
olduğunu ve nasıl halletmem gerektiğini nasıl öğrenicem ben :cry:
DOGAN
Moderatör
Moderatör

İleti Devrim » 11 Eylül 2008 11:51

İşte bu. :) Ellerine sağlık Doğan.

Vites çerçevesini boyamışsın. Bendeki yöntemle mi söktün o bezi, nasıl yaptın? Kaç damla ter döktün? :)
Son olarak, senin döşemelerin alt yarı rengi açık tonmuş yahu; bunu bilmiyordum. Daha koyu olsaymış gümüş çıtalar etkisini daha fazla gösterecekmiş aslında...

Özellikle zımparada ne kadar uğraştığını tahmin ediyorum. O yüzden gerçekten ellerine sağlık. :)
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

ÖncekiSonraki

Garaj

Kimler çevrimiçi