valla devrimcim aynen dediğin yöntemle söktüm vites çerçevesini. hani en az 200gr.zayıflamışımdır onu söküp takarken :lol:
gerçi hepsi bir hafta sürdü odukçada uğraştırdı ama bence değdi, bir çeyrek porsiyon dynamik oldu sanki :D
Devrim demiş ki:Çok güzel bence.
Ama senin bakışın nasıl olaya? Yani trafikte seyrederken neler hissediyorsun? O günden bugüne neler değişti Doğan bey, mikrofon sizde... :)
Eh Yavome, aylardır yazıp çiziyoruz. :) Sorduğun başka bir şey mi bilmem ama çerçeve boyama ile ilgili konumuz var ya zaten...yavome demiş ki:ABİ O KLİMA FANLARININ ÇEVRESİNİ NASIL BOYADIN. BOYAYI FALAN NERDEN NASIL ALDIN BOYALARIN RENK NUMARASI FALAN VARMIŞ SANIRIM BİRAZ BİLGİ VEREBİLİRMİSİN :oops: :oops:
Ben oldum olası alçak araçları hiç sevmedim ama Duman; merak ettim, ne gibi bir tecrübe yaşadın da sevmedin? Yani hani birden hoşuna mı gitmez oldu görünüm yoksa dezavantajını mı yakaladın? Ayrıca mevcut problemin geri dönüşümü yok mu artık?...duman02 demiş ki:çok yakışmış.ben de denerdim ama son yaptığım iş beni arabadan tamamen soğuttu... ...daha önce arabaları alçaltınca daha hoş olacağını yazmıştım ama sözümü geri alıyorum.sakın ha sakın.arabanın süspansiyonuyla sakın oynamayın...
duman02 demiş ki:abi ben tuttum yayları ısıttırıp alçalttım.burnumdan geldi.lanet olsun dedim.ön düzen gitti.garip sesler gelmeye başladı.amartisör patladı sandık.yayları bi söktük ki iki büklüm olmuşlar.hepsinin şaftı kaymış.allahtan bozkurt kardeşim bana orjinal yay vermişti de tekrar onları kullandım.yoksa bana 1000 ytl kayardı.onun için spor yaydan da sovudum arabadan da .şimdi eşek gibi duruyor ayıptır söylemesi.benim diyeceğim kestirme veya ısıtma çok yanlış bişey sakın yapmayın.
IBRAHIM demiş ki:kırmızı renge cok yakışmış doğan abi kazasız belasız
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 135 misafir