MERAL demiş ki:...bu kadar kolay hallediyorlar gibi görünüyor şuda olabilirmi sadece kaliperleri yağlayıp parçaları değiştirmiş gibi yapabilirlermi? çünkü ben arabamın başında beklemedim tertemiz teslim aldım bunu nasıl analayabilrim?...
Meral Hanım, İbergun arkadaşımızın verdiği fotoğrafta, yeni kaliperin farklı rengi açıkca görülüyor. Şu anki tahminime göre bakarak anlaşılabilir. Sizin jant'lar saç. Jant kapağı ve jant deliklerinden kaliperleri görebilirsiniz. Gerçi bunu yazmada erken davranıyor olabilirim. Benimkiler yarın bir değişsin, renginden cisminden farkediliyor mu detaylı bilgi veririm...
dafkanat demiş ki:renault merkeze nasıl ulaşağım dostum. telefon falan far mı bildiğin.
Abi tek bildiğim,
Renault.com.tr adresindeki İletişim sayfası.
AII demiş ki:Teşekkürler devrim bey senin işin ne kadar zamanda sonuçlanacakmış yarın onuda öğrenirsen sevinirim... ...daha 2 ylık 2400 km araç canım sıkılıyor araçtan zaman zaman soğuyordum. İyi akşamlar
İsmail Bey, sabah çağırdıkları için, muhtemelen ilk ilgilenilecek araçlardan biri olacağım, umarım o gün içerisinde tamamlarlar. Şu günlerde aracın orada kalmasını arzu etmiyorum açıkcası. Ve lütfen, olaya geniş açıdan bakarsak araçtan soğutacak bir mesele değil aslında. Usta, performans açısından hiç bir farklılık yok demişti. Umarım iyi bir şey yaparken kötü şansla karşılaşmayız...