MERAL demiş ki:DEĞİŞEN PARÇALARIN GARANTİSİ VARMI?
tabiki var olmalı..
MERAL demiş ki:DEĞİŞEN PARÇALARIN GARANTİSİ VARMI?
Hayır İsmail Bey, eğer garantiniz devam ediyorsa, geçerliyse, 1TL. bile çıkmıyor cepten... Yine de (n'olmaz n'olmaz) bir sorun. Ben bugün işlemlere başlarken, "Garanti hususunda sorun yok değil mi?" şeklinde yokladım, %100 garanti olduğu belirtildi.AII demiş ki:Tekrar Teşekkürler devrim bey , şimdi bu iş garantiden haledildi değilmi bize bir mali külfet çıkartmayacaklar
Ben dedim, İsmail Bey'i arayayım diye. Erdoğan usta da, sen arama ben arayacağım dedi. Yani yarın siz arayınca cevap/sonuç alamayabilirsiniz. Sanırım beni arayıp, bir sorun olmadığını teyid edip sizi öyle aramak istedi. Zaten tekrar kaliper siparişi verilecek dedi. Yine siz bilirsiniz.AII demiş ki:...yarın ilk işim servisi aramak olacak...
:lol: İyi geldi akşam akşam. :Ddafkanat demiş ki:...garanti kapsamında mı peki? şaka şaka anladık artık tam olarak garantiden olduğunu...
Valla baştan ustaya dedim. Her bi' şeyin fotoğrafını çekme hastasıyım, izin var mı dedim. Seve seve dedi. Servise bakıma gittiğimde de şeften izin almıştım, o da seve seve demişti... Pinpiriklenseler, bir noktada haklılar; hani bir yamuk durumu bir açık tarafı mı yakalamaya çalışıyor bu adam diye düşünebilirler. O yüzden peşinen çekeceğim diyorum. :)ibergun demiş ki:devrim bey teşekkürler size iyi izin vermişler ben fazla çekemedim...
AII demiş ki:Devrim Bey kaliperleri değiştirdikten sonra ses kesildimi son durum nasıl onlar beni aramadılar ben erdoğan ustayı aradım. Senin onları aradığında benim sorun ile ilgileneceklerini söylüyorlar bakalım srunu öteleme taraftarı gibi görülüyorlar hayırlısı beklemedeyim.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir