AII demiş ki:Şimdi tekrar ses başladı diyorsun devrim bey yani beklemede kalmak gerekiyor peki sadece balatarı değiştirmek işi çözmüyormuymuş. Hem kaliperleri hem balatarı değiştireceğiz anlaşılan, peki balataların külfeti ne kadar olacak. Çıldırmamak elde değil sen 25-30 bin Ytl verip sıfır araç al 2 ayda 2000 km ön takımdan takırtıları dinle yok ya olamaz böyle şey, Tofaş işçi çıkarıyormuş 5 yıl sonra renoda böyle devam ederse onun gibi olur. Ayıp ya 3 yıldır satılıyo bu araba insan bunu çözmezmi neyse bizde bir daha reno almayız olur biter. Hep söylediler ama aldık işte yaptık bir hata insanın canı sıkılıyo 2000 km takırtı tukurtu ben gönül arahatlığı ile binmek için sıfır araba aldım. Gel gör işe bak duruken tekerleğe bir yumruk vuruyon takırtı tukurtu şangırtı şikayet var sitelerine yazaçağım bunu CLİO III ön takımı problemli diye o zaman sattıkları kazları yolarlar ama gerisi en azından bazı insanları bizim gibi kazıklamamış olurlar.
Nedenini bilmiyorum ama bende 1.5 hafta sonra tekrar gelmeye başladı tıkırtılar.Serdar demiş ki:Arkadaşlar fren kaliperlerini geçen hafta bende garantiden değiştirdim şu an için ses kesildi. Umarım uzun süre dayanır.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir