Tolga demiş ki:Kesıp yapıstırcan tekrar ama sakat ıs ıstedıgın kadar ıyı yap sılıkonu genede ıcı nem yapar su alır sıfır satılan angeller bıle su alkır ıcıne bence yazık farlarına
:D Abi gaza getirmeyin beni yaa. :) İşte o yüzden sordum Tolga'ya; eğer hani el atınca yapılacak bir işse, hem boya işlerini yaparız hem de şu "lekeleri" temizlerim dediydim...EX_PRO demiş ki:...DEVRİM bu işi yapsan yapsan sen yaparsın :D gaza getiriyormuş gibi olmıyımda :D
Tolga demiş ki:ohhdude demiş ki:Ebayda bulsam yapıştırıcam ben direk ama TR ye kargolayan bulamadım.
Eski aracıma 100 dolara far 90 dolara stop almıştım.
Burdaki fiyatları çok yüksek
ben ebaydan eksoz getırdım hemen gumruge takılır dıkkat et takılmasın daha pahalıya mal olabılır
Tolga demiş ki:Abı bu 100 e olayını yetkılımı soyledı sana ? yanı kesınmı ? ben bızım gumrukle bır konuısayım bakayım bılgılerı varmı
:roll: Öh yani. Sadece far'a ulaşmak bile mesele. Ama açıkcası, nasıl yapacağımı bilir ve geri takabilmeyi göze alırsam ona "kolay" diyorum. Yani işin süreci önemli değil. Ancak bazen vardır ki bir risk içinde söker çıkarırsınız ama hayatta takamazsınız rezil olursunuz. Ondan tırsarım işte.EX_PRO demiş ki:Devrim farları sökmek için fazla ugraşmam sanıyorsan yanılıyorsun dostum...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir