Bunun çalışmasını yapmış, yazmıştım. Sanırım önceki forum'da kaldı. Geçici durmalarda araçtan çıkıp kapıyı kapatan kişi bir daha açamıyor ama şoför açıyor, doğru. Hatta bir arkadaş demişti, anahtarı kontakta unutursak naparız diye... Ben bu denemeyi yaparken tırstım da önce camı açık bırakmıştım. Nolmaz nolmaz diye. :mrgreen:Bahadir demiş ki:Anahtarın üzerinde unutulması durumu düşünülerek sürücü araçtan çıktığında eğer otomatik kilit devrede olsa bile sürücü kendi kapısını açabiliyor...
Abi şöyle, kısmen söz konusu. Ben çok önce depoyu sürtmüştüm bir arazi yoluna ve depo yerinden oynayınca altta bir boruda gevşeklik olmuş. Depo ağzına kadar doluydu ve ciddi oranda mazot sızdırıyordu araç. Bir Moil istasyonunda, bir görevli (sağolsun) yardımcı oldu ve bir boruyu depo kapağından aşağı mümkün olduğunca göndererek 10 lt. kadar mozat çekmeyi başarabildik. Ama, ya aşağıdaki boruların bükümünden ya da bazı süzme ya da güvenlik icabı yerleştirilmiş filtrelerden dolayı boruyu daha fazla itemedik ve mazot çekme işlemi son buldu.Bahadir demiş ki:...bizim araçlarda depodan benzin çekilmesi gibi bir durum söz konusu değil....
koray demiş ki:...hemen cep telefonundan evi arıyorsunuz ama aradığınız telefonda cep telefonu olmalı eşiniz,anneniz,kardeşiniz v.s. yedek anahtarı bulup anahatarı telefonun mikrofonuna tutarak anahtar üzerindeki kilit açık düğmesine basıyor sizde o sırada cep telefonunuzun mikrofonunu aracın kapı koluna10-15 cm yaklaştırıyorsunuz aracınızın kapıları açılıyor olmaz demeyin deneyin.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 93 misafir