MaYuCeL demiş ki:Navigasyon ile ilgili benimde düşüncelerim var. HTC marka cep telefonu alıp navigasyonuna igo8 i yukleyip kullanmak istiyorum. her iki işi bir arada cıkartacagım. Zira artık yeni işimde çok ihtiyacım oluyor. Müşteri geliyor, tapu fotokopisini veriyor ama arsayı sonra kendim gidip bulmam biraz işkence oluyor. Netcad haritalarında güzergaha bakyorum ama yinede verim alamıyorum...
Bu arada bu hız sınırları arttı mı artmadı mı? Bununla ilgili kesin bir sonuc yok mu Devrim abi?
O iş iptal edilmiş diye yazdı bir arkadaş. Ben de Google'da aradım ama sadece bir sitede, "Bölünmüş yollarda 90 km/s, otobanlarda 120 km/s olarak devam edecek" yazısı vardı.MaYuCeL demiş ki:...Bu arada bu hız sınırları arttı mı artmadı mı? Bununla ilgili kesin bir sonuc yok mu Devrim abi?
TheTez54 demiş ki:Bayram abi ilk açılırken belli miktar para alıyor mu? Bende ilk zamanlar almıyordu.. Güncelleme yaptım telefona.. Garmini her açışımda belli miktar para kesiyo.. Onun ayarını biliyorsan çok iyi olur :) navigasyonu açamaz oldum korkudan :D
Memleketiniz neresi?Bayram demiş ki:Nokia 5800 telefonumda garmin kullanıyorum. İstanbul için gayet kullanışlı ama memlekete gittiğimde malesef sadece karayollarını görüyor cadde veya sokak yok. Harita 2010 güncel ama bölge bölge harita bulmak mümkünmüdür
evrenz demiş ki:TheTez54 demiş ki:Bayram abi ilk açılırken belli miktar para alıyor mu? Bende ilk zamanlar almıyordu.. Güncelleme yaptım telefona.. Garmini her açışımda belli miktar para kesiyo.. Onun ayarını biliyorsan çok iyi olur :) navigasyonu açamaz oldum korkudan :D
konumlama ayarlarından şebeke destekli konumlamayı kapa :D
Bayram demiş ki:Hazır konu navigasyona kaymışken bir soru sorsam
Nokia 5800 telefonumda garmin kullanıyorum.
İstanbul için gayet kullanışlı ama memlekete gittiğimde malesef sadece karayollarını görüyor cadde veya sokak yok.
Harita 2010 güncel ama bölge bölge harita bulmak mümkünmüdür
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir