Barebelyum demiş ki:Ozur dilerim herkesden ancak bazen bu sekilde hak edenler oluyor tekrar tum forum kullanicilarindan ozurdilerim
Re: YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI NORMAL Mİ?
Barebelyum » 17 Ocak 2012 02:40
Aslinda burda boyle bir gerilimin olmasini istemezdim ancak oyle cok olay varki kusura bakmayin ama istisnai durumlara yonelik yorum yapmiyor yada dusuncelerimi paylasmiyorum genel olarak konusuyorum yada sizin yaptiginiz demogojik yaklasimla 60 binde sanan memur arkadasimin aracinin 300 binden cikma bir taksi oldugunu motorunun yag atmasi sonucu ogrenmesini soyluyorum yada genc bir arkadasimin ilk arabasinin taksi cikmasi galerici susu bir araba olmasi dolayisisi ile clio sundan sogumasini soyluyorum yada 30 yil sonra emekli olup hanim klimali bir araca binelim diyip 40 milyar emekli ikramiyesinin yarisini takdi cikmasi bir araca vermesini ve parasinin yillarin emeginin bosa gitmesinin ne kadar zor oldugunu soyluyorum
Kusura bakmayin arkadaslar ama arabanin saglamligi taksi cikmasina gore tespit edilecekse edilmesin lutfen bu insanlari yada taksicilere karsi bir saldiri olarakta algilamayin ancak sonuc bu
Ayrica sanayide cok usta biliyorum usta olmadigini bilmeyen cok usta var bu clio formunda ustalara pek guven duyan yoktur genelde kendi isini kendi gorenler var cunku cok kazik yemisligimiz var o yuzden olu arabayi kacirma al diyen ustalar mi dersin sifir arabayi rektefiye ye sokmaya mi calisani dersin neler neler
Sonuc su ki taksi cikmasi mi 300 binde arabami allaha yakin forumdakilere uzak olsun
60binde cikart diyen yok ufuk sana yanlis anlama 30 binde olur bak
Yazılanlar konuda ne kadar anlamlı sözler verildiğini örnekliyor.
Gerilim yaptığını kabul bile etmişsin.
Aslında boş yere gerilim yapan üyeleri uzaklaştırmak lazım.
Başka sitelerde insanlara hakaret eden kişileri sonsuza dek uzaklaştırıyorlar.