Euro Diesel

Motor tipleri (Benzinli, Dizel ve LPG), Yakıtlar çeşitleriyle ilgili konular...

Re: Euro Diesel

İleti Barebelyum » 19 Nisan 2012 23:03

Tam bir gerizekali ornegisin bu konuda gercekten senden bir kultur almak gerek bence ha ha ha ya inan senin yakit konusundaki uzmanligin beni acayip derecede sasirtti buralarda harcanma sen ha ha ha ha
Barebelyum
UZMAN ÇAVUŞ
UZMAN ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCİ 65hp
Kilometre: 57600
Yakıt: Jetpet
Lastik Markası: Kumho
İsim ve Şehir: Teoman

İleti MaYuCeL » 19 Nisan 2012 23:29

Barebelyum demiş ki:Tam bir gerizekali ornegisin bu konuda gercekten senden bir kultur almak gerek bence ha ha ha ya inan senin yakit konusundaki uzmanligin beni acayip derecede sasirtti buralarda harcanma sen ha ha ha ha

UYARI: Mesaj içeriğimizde hakaret ve rencide edici sözler kullanmayalım. Saygı sınırlarını aşmayalım...
MaYuCeL
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: ClioIII Faz2 Extreme
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dCi 87 hp
Kilometre: 82000
Yakıt: P.O.
Lastik Markası: Kumho 205/50 R16
İsim ve Şehir: Muhammet - KOCAELİ

İleti Barebelyum » 19 Nisan 2012 23:46

Ozur dilerim herkesden ancak bazen bu sekilde hak edenler oluyor tekrar tum forum kullanicilarindan ozurdilerim
Barebelyum
UZMAN ÇAVUŞ
UZMAN ÇAVUŞ

İleti karambol81 » 27 Nisan 2012 21:37

Barebelyum demiş ki:Tam bir gerizekali ornegisin bu konuda gercekten senden bir kultur almak gerek bence ha ha ha ya inan senin yakit konusundaki uzmanligin beni acayip derecede sasirtti buralarda harcanma sen ha ha ha ha

[color=#FF0000]
Senin gibi insanlara hakaret eden insanları forumdan uzaklaştırmak lazım.

* Bu şekilde yazı yazmanın sebebi pek olgunlaşmamış olman mı? Sen önce insanlarla konuşma şeklini öğren.Terbiye seviyeni koru.Yoksa konuşmayı öğretirler.

*Buralarda harcanıp harcanmadığım seni ilgilendirmez.Benim bileceğim iştir.Bu şekilde konuşma hakkına sahip değilsin
[/color].
karambol81
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.5 Dci 80Bg
Kilometre: 79500
Yakıt: Tüm Akaryakıt Firm.
Lastik Markası: G.y. effect performa
İsim ve Şehir: Antalya

İleti karambol81 » 27 Nisan 2012 21:47

Barebelyum demiş ki:Ozur dilerim herkesden ancak bazen bu sekilde hak edenler oluyor tekrar tum forum kullanicilarindan ozurdilerim

Barebelyum demiş ki:
Yanlış anlaşılmasın bahsettigim kacak mazot değil sakın ha eurodizel standardı 350pmm zaten suan rafineriden 10 pmm ile çıkıyor mazot aman dikkat son yıllarda Türkiye'de bu yasa uygulanmadan önceki kültürü oranları kırsal motorinde 1000ppm eyrodizelde 50-100 ppm di ancak 2010 yılının sonundan itibaren kırsal motorin bildiginiz gibi tarih oldu pom oranida 10 a sabitlendi su sıralar önemli olan kültürü oranı değil setani filan demeye başladılar aman dikkat şeytanı arttiracaz diye toner koymadiklari kaldı

Merhabalar,
* Bahsettiğin kültür kelimesi '' Kükürt '' dür.

* 2010 sonundan itibaren demişsin fakat Ocak ayının sonuna kadar Kırsal Motorin satıldı.Stok yapanlar bitirene kadar kulandı.(Şuanda piyasada yüksek kükürt oranlı olan Kırsal motorin satışı uzun aylardan beri yasaktır.

* Arkadaşlar katkılı motorin ve sadece motorin arasında hiç bir fark yoktur.(İster katkılı alın ister katkısız önemli olan bildiğiniz güvendiğiniz istasyonlardır.)

Yukarıda Merhabalar, diyerek yazdığım yazıda neyi hak ediyormuşum ???
Kurduğun cümleler tamamen tutarsızdır.Ben bildiğim konuda yazılanların doğru olmadığını belirttim.

Amacım insanları küçümsemek değildir.Aşağılayıcı bir söz göremiyorum.
Amacım forumdaki arkadaşlara doğru bilgiler aktarmak.

Herkesten özür dilemişsin.Fakat asıl özür dilenecek kişiye yine'' hak edenler oluyor.''demişsin.
Neyi hak etmişim?
karambol81
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

İleti karambol81 » 27 Nisan 2012 22:03

Barebelyum demiş ki:Ozur dilerim herkesden ancak bazen bu sekilde hak edenler oluyor tekrar tum forum kullanicilarindan ozurdilerim

Re: YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI NORMAL Mİ?
Barebelyum » 17 Ocak 2012 02:40

Aslinda burda boyle bir gerilimin olmasini istemezdim ancak oyle cok olay varki kusura bakmayin ama istisnai durumlara yonelik yorum yapmiyor yada dusuncelerimi paylasmiyorum genel olarak konusuyorum yada sizin yaptiginiz demogojik yaklasimla 60 binde sanan memur arkadasimin aracinin 300 binden cikma bir taksi oldugunu motorunun yag atmasi sonucu ogrenmesini soyluyorum yada genc bir arkadasimin ilk arabasinin taksi cikmasi galerici susu bir araba olmasi dolayisisi ile clio sundan sogumasini soyluyorum yada 30 yil sonra emekli olup hanim klimali bir araca binelim diyip 40 milyar emekli ikramiyesinin yarisini takdi cikmasi bir araca vermesini ve parasinin yillarin emeginin bosa gitmesinin ne kadar zor oldugunu soyluyorum

Kusura bakmayin arkadaslar ama arabanin saglamligi taksi cikmasina gore tespit edilecekse edilmesin lutfen bu insanlari yada taksicilere karsi bir saldiri olarakta algilamayin ancak sonuc bu

Ayrica sanayide cok usta biliyorum usta olmadigini bilmeyen cok usta var bu clio formunda ustalara pek guven duyan yoktur genelde kendi isini kendi gorenler var cunku cok kazik yemisligimiz var o yuzden olu arabayi kacirma al diyen ustalar mi dersin sifir arabayi rektefiye ye sokmaya mi calisani dersin neler neler

Sonuc su ki taksi cikmasi mi 300 binde arabami allaha yakin forumdakilere uzak olsun
60binde cikart diyen yok ufuk sana yanlis anlama 30 binde olur bak

Yazılanlar konuda ne kadar anlamlı sözler verildiğini örnekliyor.
Gerilim yaptığını kabul bile etmişsin.

Aslında boş yere gerilim yapan üyeleri uzaklaştırmak lazım.
Başka sitelerde insanlara hakaret eden kişileri sonsuza dek uzaklaştırıyorlar.
karambol81
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

İleti yörükpaşa » 28 Nisan 2012 08:37

BURADA BİR SÜRÜ İNSAN, OTURMUŞ , FORUMDA YARARLI BİRŞEYLER ÖĞRENİRİZ DİYE BAKINIRKEN ; 2 VATANDAŞ EGOLARINI TATMİN ETMEK İÇİN - EVET EGOLARINI TATMİN ETMEK İÇİN - AĞIZ DALAŞI YAPIYOR.. YAPILACAK Bİ ŞEY VARSA , ÖZELDE YAPIN DOSTLAR.. BURAYI BÖYLE ŞEYLERLE FAZLA MEŞGUL ETMEYELİM.. KENDİNİZİ BİRAZ DA FORUM ÜYELERİNİN YERİNE KOYUN ARTIK VE BUNLARI BİTİRİN LÜTFEN..
yörükpaşa
ASTSUBAY ÇAVUŞ
ASTSUBAY ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII GT
Motor Tipi & Gücü: 1149
Kilometre: 5500
Yakıt: PO - SHELL
Lastik Markası: DUNLOP
İsim ve Şehir: HÜSEYİN ORAN - İSTANBUL

İleti Devrim » 28 Nisan 2012 17:38

Karambol81; Haklısınız. Bu sebeple sitemizde bir uyarı mekanizması var. Barebelyum tarafımızdan uyarılmıştır (yazılım olarak).
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

İleti Barebelyum » 05 Mayıs 2012 10:42

Ya cok ama cok komiksiniz burda egodan bahsedenler olmus kendilerince galeyana gelenler olmus insanlarin yazim yaparken ki hatalari ile dalga gecmek ve ordan hareketle konusmak gercekten taktir edilacak bir sey evet biraz sinirli davrandim ve bu konuda rahatsizlik verdigimi dusunerek ozur diledim ancak bu olayi afedersiniz sidik yarisi haline getirmeye gerek yok forum tarafindan uyarildim ancak uyarilmadan once zaten ozurlerimi ilettim hakedenden ozur dilerim ancak yine tekrar ediyorum Hakedenden ozur dilerim anlayan anladi bundan sonrada bu konuda konusmak istemiyorum site yoneticileri gerekli seyleri yapar ve ona gore karar verirler insanlari galeyana getirmeyede gerek yok :)

Bu yorumlarla forumdaki uyelere rahatsizlik verdigim icin sahsim adina ozur dileri :)
Barebelyum
UZMAN ÇAVUŞ
UZMAN ÇAVUŞ

İleti Barebelyum » 05 Mayıs 2012 10:46

Karambol 81 arkadasim bu konudaki uzmanligin ile hepimizi aydinlattigin icin tesekkur ederim
Barebelyum
UZMAN ÇAVUŞ
UZMAN ÇAVUŞ

İleti karambol81 » 11 Mayıs 2012 11:49

Barebelyum demiş ki:Karambol 81 arkadasim bu konudaki uzmanligin ile hepimizi aydinlattigin icin tesekkur ederim

Rica ederim kardeşim ne demek. :)
karambol81
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

Önceki

Motor ve Yakıt