hasmer demiş ki:Sn dikmenibo ; özellikle sizin tecrübelerinizle ilgili yazdıklarınızdan çok faydalandım , teşekkür ederim selamlarımla...
hasmer demiş ki: 1.Quickshift şanzıman özellikle yokuş yukarı çıkarken vites düşürmekte gecikiyor(yaw devir düşmüş garibim gidemiyor insene 3 den 2 ye kardeşim )Galiba gazı sonuna kadar basarsan vites indiriyormuş,alışmak lazım.
hasmer demiş ki: 2.Yokuş yukarı kalkışlarda ciddi geriye kayıyor , denemek için araçta 4 kişi yolda emniyetliyken ciddi bir rampada el freni kullanmadan gaza sonuna kadar basarak aracı kaldırmaya çalıştım , 20-25 cm kaydı yolu tuttu ve çıktı ama balata kokusu geldi , hoşlanmadım.Zorlamayıp el freni kullanmak lazım.
hasmer demiş ki: 3.Dakika 1 gol 1 , bismillah sağ ön cam açılıp kapanırken zorlanıp , sürtme yapıyor sanki...
mosengul demiş ki:Gerek yok vites otomatik modda olsa bile geriye çektiğin anda küçülür ittiğin anda büyür otomatik moddanda çıkmaz ki bu QuickShift Vitesin en güzel yanıdır( açıkcası düz yolda araç sollarken çok iyi oluyor bunu bir çok kullanıcı bilmez normal otomatik gibi gaza yüklenerek vitesi düşürmeye çalışır ). Ama yokuş yukarı bazen vites yükseltmiye bilir oda araç devir kaybetip çekmez diye.
dikmenibo demiş ki:sag ayak frende, sol ayakla cok az gaz veriyorum,
mosengul demiş ki:O genel sorun onunla ilgili bir konu bile var forumda
dikmenibo demiş ki:sag on cam problemi her clio da var sanirsam.. takmamaya calisin
dikmenibo demiş ki:sag ayak frende, sol ayakla cok az gaz veriyorum
hasmer demiş ki:Sn dikmenibo , Özellikle aracı parkederken(sol ayak gazı dengeleyip optimal kavrama yaptıracak debriyaj bulamadığından olsa gerek) hoplatıp zıplatıp duruyor etrafa da rezil oluyorum :crazy: ,bu konuda tavsiyeleriniz olur mu? Selam ve teşekkürlerimle...
hasmer demiş ki:QuickShift şanzıman manuelde çok hoş , cok az sarsıntı ve ciddi akselerasyon kazancı sağlıyor. Sanki Auto.mod.daki (korkunç) 14.7sn.lik 0-100 hızlanma manuel kullanımda aşağı inecek gibi(tamda denemedim).Zevkliymiş vesselam...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 63 misafir