Yan Aynalarda Buğulanma

İlk Yardım Merkezi. Aracımızla (veya başka bir konu ile) ilgili karşılaştığımız, deyenimlediğimiz problemler, sorunlar. Çözümünü paylaşalım ya da arayalım!

Re: Yan Aynalarda Buğulanma

İleti Diablo » 26 Şubat 2009 12:44

Murat demiş ki:
Diablo demiş ki:
YUKAY_DAYI demiş ki:FİLM KONUSU ENTERASAN

VARMI UYGULAYAN

Nasıl bir uygulama nerde satılır nasıl satırlır bilmiyorum ama arkadaşın dediğine göre kesip yapıştırıyorsun.Oda malzemeyi başkasından almış.Artık aldığı satın mı almış kendimi icat etmiş bilmiyorum.Ben birkaç arabada daha görmüştüm.Genelde böyle jan janlı arabalarda var.Uzaktan bakınca ayna çok hafif renkli gibi görünüyor mavi yada sarımtırak toprak rengi bir tonu var.

Şöyle bu renkli aynalar özellikle mavi falan olurlar ama aynanın standardı odur o aynalar filmli değiller .
Tabii sonradan filmle yapılabilir ama filmle yapıldığını ilk defa duydum gayet iyi bir fikir...

Yok abi flim olduğu belli aynanın kendi rengi değil.Renkli ayna kendini belli ediyor yapıştırma olduğu için üstünde bir katman olduğu belli ediyor kendini.
Diablo
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Clio III HB.
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75Hp Authentique
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: ERMAN_İstanbul

İleti -kadircan- » 27 Şubat 2009 11:57

bu arabayı aldıktan sonra okadar çok şeye dikkatli bakmaya başladımki kendime şaşıp kalıyorum

bu bahsedilen aynadan bmw 320 de gormustum ve gerçekten guzel bir goruntu veriyordu fakat onda orjinaldi
-kadircan-
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5dci
İsim ve Şehir: istanbul

İleti Diablo » 27 Şubat 2009 14:33

Alper demiş ki:Film olayı biraz abartı değil mi? Sonuçta en ii şekilde görmen gerekir aynaya film çekerek o yeri karartıp ii görüşü engeler diye düşünüyorum orjinal karartılmış olanlara lafım yok. Film çekilmesi abartıdır diye düşünüyorum.

Fazasıyla görüntü için yani ayrı bir hava katmak için.Ama bide şu var görüntü netliğini o kadar bozmuyor arkadan gelen bazı sürücüler hem xenon fara sahip bide bunu uzun yakınca bide bunun üstüne sis farınıda yakarak :evil: :evil: :evil: (uyuzluk olsun diyemi yaparlar bilmem) adamın dibine kadar girince bazen gerekli olur diye düşünüyorum.
Diablo
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

İleti Diablo » 27 Şubat 2009 17:37

Alper demiş ki:Sanayide yedek parçacılarda gece kararan ayna vardır onlardan taksan daha ii olmaz mı diye düşünüdüm.

bendeki ayalar çakma karartmalı bursaya çok gidip geliyorum gece far parlaması için sanayide taktırmıştır.Ben filime istinaden diyorum oda işe yarıyor renkli olduğu için.Da yapıştırma olduğu için ben zaten taraftarı değilim.Yani genel olaraktan dedim hem hava olsun hemde işlevsel olsun diye
Diablo
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Önceki

Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 116 misafir