berkalpberk demiş ki:ön tampon , ön farlar , arka tampon , aynalar ,marşbiyel ve 3.fren lambasının bulunduğu bölgeyi değiştirirsek sanırım bizimde harika bir GT'miz olur ;) :P ...
beyazit20 demiş ki:Arkadaşlar bu araç benim okuduğum haberde CLİO III GT OLARAK VERİLMİŞTİ BEN SANMIYORUM SON JENERASYON CLİO OLDUĞUNU
freemanisa demiş ki:Yaw bizimkiler daha güzel :D Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca :D. Cenevre Autoshow 2009 takip ediyorum da... 2010 da estetik yapılarak sunulacak diyor.Bu arada Renault'un İspanya'daki Modus ve Clio ,Fransa'daki Clio fabrikalarını kriz nedeniyle kasa değişiminden sonra kapatacağını ve muhtemelen clio üretimini Türkiye kaydıracağını belirtiyorlar. Türkiye'nin clio üssü olması bize ne avantaj getirir bilinmez tabii...
aae demiş ki:Arkadaşlar bu yeni modelde yan aynalar gerçekten güzel olmuş ama abicim yine aynalar uzun görünüyor..2 senedir kullanıyorum aynalarına alışamadım resmen kepçe kulak gibiler.Yana doğru çok uzatmışlar sol ayna camımı bugüne kadar 2 kez değiştirmek zorunda kaldım. 1.sinde dar yolda karşı yönden gelen arabanın aynasıyla çarpıştım ayna camı tuzla buz, 2.sinde ise yine karşı yönden gelen bi motokurye çarptı yine ayna camı tuzla buz.Allahtan camı 20 tl ye yenibosna dan alıyorum :) Ayna kapaklarını boyatacam biyerlere sürtünüp çizilecek diye korkuyorum.Bu sıkıntıyı sadece benmi çekiyorum yoksa sizde de problem oluyormu bu aynalar acaba.?
Ama yinede clio mu seviyorummmm :)
Ya da 10 senelik (ikinci el) bir araç almak. Zaten eskimiş eskiyeceği kadar. :)Alper demiş ki:bunu yaşamamak için tek bir çaresi var oda almak istediğin araç olsun veya başka bir sey çıkar çıkmaz almak o zaman 3-4 sene kafan rahat olur nedeni ise aldığın araç o süre içersinde hep son model olacak :lol: :lol: :lol: :lol:
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir