ozcancetinkaya demiş ki:merhaba arkadaşlar, öncelikle şuan aracımda 165*65/15R Bridgestone b250 lastik ve orjinal saç jant var. ben lastiğimin taban genişliğini arttırıp 185*65/15R ebatına yükseltmek istiyorum. az önce servisimi aradım oradaki yetkili 195*50/15R ye kadar yükseltebileceğimi söyledi. tabii yakıt artışını göze almak koşuluyla. ama ben 185*60/15R istiyorum. benim gibi yapanlar var mı? memnuniyetlerini yada memnuniyetsizliklerini paylaşırlarsa sevinirim. ayrıca hangi markayı önerirsiniz. ben michelin istiyordum ama yapılan yorumlara göre tavsiye edilmiyor gibi.
teşekkürler. ..
ozcancetinkaya demiş ki:günaydın arkadaşlar, dün akşam iş çıkışı hem bridgestone hemde goodyear bayisine gittim bridgestone da 185*60/15R er300 şuan elinde yokmuş ancak elinde 195*60/15R ER300 vardı ve lassa impetus revo ile karşılaştırdık sırt deseni hemen hemen aynı ufak değişiklikler vardı satıcı bunuda alabilirsiniz dedi. goodyear bayisi de dunlop 185*60/15R verelim dedi ama fiyatı bridgestone göre biraz pahalıydı. cuma gününe kadar biraz daha araştıracağım. ayrıca yeni öğrendim dunlop larda 2 yıl memnuniyetsizliğinde hemen değişim yapıyorlarmış.
Alper demiş ki:Diablo demiş ki:ozcancetinkaya demiş ki:günaydın arkadaşlar, dün akşam iş çıkışı hem bridgestone hemde goodyear bayisine gittim bridgestone da 185*60/15R er300 şuan elinde yokmuş ancak elinde 195*60/15R ER300 vardı ve lassa impetus revo ile karşılaştırdık sırt deseni hemen hemen aynı ufak değişiklikler vardı satıcı bunuda alabilirsiniz dedi. goodyear bayisi de dunlop 185*60/15R verelim dedi ama fiyatı bridgestone göre biraz pahalıydı. cuma gününe kadar biraz daha araştıracağım. ayrıca yeni öğrendim dunlop larda 2 yıl memnuniyetsizliğinde hemen değişim yapıyorlarmış.
Evet lassa ile bridgestonun sırt desenleri birbirine benziyor 2 hafta kadar önce benimde gezmediğim lastikçi kalmamıştı ama lassa nın hamuru bridgestone kadar iyi değil.Şu memnuniyetsizlik konusundada değiştirmek için kırk dereden su getiriyorlar :(
Aslında şu şekilde düşünmek gerek. Bildiğim kadarı ile Clio3 Türkiyede üretiliyor sadece ve avrupaya giden clio3 ve Türkiyede kalan clio3 aynı fabrikadan çıkmakta. Yalnız avrupaya giden 1 sınıf bize kalan 2 sınıf. Lastikte aynı sey lassa brigstone kadar olması imkansız olursa zaten kopyalama yapmış olur buda mahkemelik olmasına sebep. Taklit marka her zaman orjinalinden daha pahalıdır 8-) .
Murat demiş ki:ozcancetinkaya demiş ki:merhaba, bridgestone bayisinin bana öylediği ikiside aynı fabrikada hatta aynı hamurdan yapıldığı ve lassa için bridgestone 'nun Türkiye için telif haklarının lassa da olduğunu söyledi. yani anlıyacağınız ikiside aynı hatta aradaki fiyat farkını sordum telif hakkından kaynaklandığını söyledi :D
Tamam haklısın ama ona bakarsan Dacia'da Renault ürünü :mrgreen:
Bir örmek daha Audi-Vw-Seat-Skoda onlarda kardeşler :mrgreen:
Lassa ve Bridgestone aynı firma olsalar bile arada kalite farkı var yanii Latikçiye selam söyle benden o işi bırakıp don lastiği satsın :mrgreen: Komik oldu ama biraz :mrgreen:
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Google Adsense [Bot] ve 106 misafir