alpersa84 demiş ki:Kumaş paspaslar kışın ıslanıyor pek kullanışlı değiller aslında ıslak ayakla basıldığında ıslak kalıyor çamur oluyor ama tabi yazın kullanılabilir,lastik paspasların kaymasını önlemek için arkalarına tuhafiyelerde satılan cırt cırt batlar var onlardan yapıştırabilirsin tavsiye ederim yerinden kımıldamıyor vallah
Arslan demiş ki:Geçen gün servise periyodik bakıma gittim. İşlem sonunda aklıma paspas geldi. Malum orjinal paspaslar lastik. Benim ayağımın altında ileri geri kayıyor. Birazda kaba. Dedim yeni paspaslar geldi mi? Stoktan baktılar. Clio3 için kumaş paspaslar var dediler. Ne kadar? 19TL:) İyi alayım dedim. Şu an kullanıyorum. Lastik paspasa göre daha güzel.
vipsezgin demiş ki:Arslan demiş ki:Geçen gün servise periyodik bakıma gittim. İşlem sonunda aklıma paspas geldi. Malum orjinal paspaslar lastik. Benim ayağımın altında ileri geri kayıyor. Birazda kaba. Dedim yeni paspaslar geldi mi? Stoktan baktılar. Clio3 için kumaş paspaslar var dediler. Ne kadar? 19TL:) İyi alayım dedim. Şu an kullanıyorum. Lastik paspasa göre daha güzel.
ıyı gunlerde kullanın yenı paspaslarınızı
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir