ucuz bır araba alıyor olsaydınz söle 5-6 bın tl lik
sahin - doğan mı alırdnz ?
brodway - faırwey mı alırdnz ?
bılıyorum bır cogumuz ıkısınıde almam dıyecek ama sızce hangısı daha ıyı ?
UUUUUU61 demiş ki:fairway alırdım bu dörtlünün içinden :good:
vipsezgin demiş ki:
... evet bende cok dusundum ama bır cıkmaza dustum cunku herseyı aynı olan broadway ıle faırwey arasında sadece 16 V motor farkı var ama herkes bana faırwey tutlumuyor dıyor hatta elınde kalır satamazsın dıyorlar sızcede böylemdr
omeralemdar demiş ki:oooo sezginim maşallah bak yeni araba bile arıyorsun artık çok şükür bak üzülmene degdimi ne demiştim yüce allah büyük
samet358 demiş ki:vipsezgin demiş ki:
... evet bende cok dusundum ama bır cıkmaza dustum cunku herseyı aynı olan broadway ıle faırwey arasında sadece 16 V motor farkı var ama herkes bana faırwey tutlumuyor dıyor hatta elınde kalır satamazsın dıyorlar sızcede böylemdr
benimde bildiğim kadarıyla öyle abi. hatta babam da aynı görüşte. clio'yu almadan önce bizde 93 broadway vardı lpg'li, beyaz ve 90.000 km deydi. pazara götürdük 20 dk içinde galericiye sattık 6.750'ye. o fiyatta bi araba düşünüyorsan kesinlikle broadway tavsiye ederiz, küçük altın gibi, ihtiyacın olunca aynı paraya bozdur :) hatta kar bile edebilirsin ;)
vipsezgin demiş ki:ucuz bır araba alıyor olsaydınz söle 5-6 bın tl lik
sahin - doğan mı alırdnz ?
brodway - faırwey mı alırdnz ?
bılıyorum bır cogumuz ıkısınıde almam dıyecek ama sızce hangısı daha ıyı ?
oguz1 demiş ki:Sezgin mazdalarda güzel arabalar, kullanmıştım bacanağın vardı kullanması zevkli, biraz yere yakın ve parçaları pahalıdır. 323 hb 91 kayınpederin var(dı) kırmızı:), kazalı şu anda 2 000 tl veriyorlar. Masraftan toplatamadı. Şahin veya brodwey olsaydı 1000 tl ye toplatırdı. Tercih meselesi.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 50 misafir