Sani demiş ki:Motoru söktürüp içindeki plaketleri zımparalatın. Düzelme ihtimali var. Ancak böyle kalırsa kolu yakabilir.
ipcm demiş ki:Orası çamur dolunca uzun süre su kalıyor. Belli bir süre sonra silecek motoruna kaçıyor su. Ben de tamir etmeye uğraştım olmadı, 200tl verip yenisini taktırdım.
Birkaç özel servis ve yetkili servis ile görüştüm, özel servisler motor ve diğer parçalarının zaten yetkili servisden alınacağını söylediler, çıkmacılarda bulunabilir özellikle ikitelli de çok oluyor ama motoru söküp gidip birebir bulmak gerekli diyen özel servislerde oldu, inanlar renault yetkili servisi fiyatı kendisi belirliyor sanırım, diğer sorduğum yetkili servilerden daha fazla ücret talep ettiler,ayrıca taktırmak istersem de sipariş vereceklerini ve önceden kapora bırakmamı söylediler, araca bakmadılar bile, yanmıştır o dediler, sanayide bi ustaya götürdük sanki, tam sanayici işi, olurda oraya giderseniz dikkat edin derim.. Başka bir yetkili servise gittim, iyice kontrol edildi, değişmesi gerek dediler ve sistemlerinden baktıklarında ön silecek moturunu tek olarak değiştirmek istendiğinde daha pahalıya geldiğini, kollar ile birlikte değiştirildiğinde daha ucuz olduğunu söylediler... su biriken haznenin temizliği, yeni motor ve parçalarının takılması vs. heşey dahil 285 tl fiyat çıkartıldı.