Sizlerden de yaşayan var mı bilemiyorum. Benim araçta kasetçalar var(ilk çıkan otoantiklerden de...). Uzun süredir MP3 Player ve kaset adaptörü kullanıyorum. Geçen gün eşimle gittiğimiz bir yerden dönerken müziğimizi açtık. Bir müddet dinledik. Sevdiğim bir parça gelince biraz sesi açayım dedim. O esnada ses gidiverdi. Teypten ses çıkmaz oldu. Ne radyo ne kaset ses çıkmıyor. Durdum stop ettim. tekrar aracı çalıştırdım felan... Yok ses yok. Neyse dedim gözünü sevdiğimin clio su dedim devam ettim.... Evde düşündüm neden olabilir diye...
Elim bir ara teybin alt tarafına konsola değmişti. Orada bir sıcaklık hissetmiştim. Hatta allah allah burası niye ısınmış demiştim kendi kendime. Devrim kardeşimizin gösterdiği şekilde arkalara da hoparlör bağlı bende. Acaba teybin anfisi yüksek sesle birlikte 4 hoparlörü besleyemedi ve aşırı ısındığı için böyle bir şey yapar mı? Hani koruma amaçlı felan?
Sabah ilk iş gittim teybi kontrol ettim. Aman allahım çalışıyor.... Nası sevindim. Çünkü diyordum kendi kendime durduk yere şimdi bir sürü masraf çıktı diye....
Durumu çözebilmiş değilim. Sizlerden bilgisi olan var mı bu konuda???