SEVGİLİ ARKADAŞLAR VE DEGERLI ABİLERİM...
ESKI FORMUMUZDA OLAN BİR KONU AKLIM ASIMDI YENIDNE GELDİ.
NASIL BİR ÖNERILER SUNULMUSTU YADA ÇÖZUMLERE ULAŞILMISTI NET ANIMSAMIYORUM AMA ESKI KONUYU YENI FORMUMUZA AÇMAK İSTEDİM NASIL İLGİ ALIR BİLMİYORUM...
sİTEMİZİN REKLAMINI TASIYAN VE ARAÇLARIMIZDA KULLANABİLCEĞİMİZ VE UZERİNDE SİTEMIZE AİT RESİM YAZI YADA EFEKT OLABİLCEK OTO URUNLERİ TASARLANMASI...
ÖRNEGİN..
-ÖN CAM İÇİN KARTON GUNEŞLIK ( clioiii.com yazılı )
-Araçlarımızın cogu dısarda kalıyor yaz ve kış için oto branda ( üzerinde yıne sitemızın ısmının olabilcegi )
-dikiz aynalarımıza asabilcegimiz sitemızın ismini tasıyan guzel sık bir sus/koku vb. cisim
-antenlerimize asılabilcek kucuk sirin bir fankulup bayragı
-koltuk baslıklarına takılabilcek güzel tasarlanmıs bir baslık ( yolcu otobslerınde olurdu bir dönem )
-En guzel araclarımız olan clio3ler icin sık ve karısma bir anahtarlık sitemızın ısmıyle dizayn edilmiş..
-kapı cıtalarımızın ön kısmında bazı araclarda dci vs yazılar var bazılarında yok..o boşluklara sitemızın ısmının gectigi bir cıkartmalar vb.
bunlar coğaltılabilir... aklıma gelenler bunlar ve anımsadıklarımda bunlar gerısı bizlere kalıyor yıne nasıl tasarlanır maalıyetlerı nasıl indirilir sponsor bulunurmu? calışamaya baslayalım bence :)
.........................................................................
[ img ][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=514&i=1015wx9.jpg][ img ]
............................................................................