evrenz demiş ki:mosengul demiş ki:Ben arama yaparken donanım haberden linkini buldum. Benim gördüğüm içeriğin dışarıya kapalı olması sitemizi ulaşılması zor kılmış.
katılıyorum
Bunu düzelteceğiz. Okumaya açık hâle getireceğiz. Teşekkürler arkadaşlar.
evrenz demiş ki:bence konu içinde birden sohbetlerin konu dışına kayması sonucu chat tarzı samimi sohbetler olması o sıcaklığı hissettiriyordu ancak forumda buna kızılması :) sonucunda konu dışı konuşmalar bitti...
Ama kendi iletinde doğru noktaya parmak basmışsın. Konuyla ilgisi kalmayan sohbet iletileri hem veritabanında yer işgal etmekte, hem konudan bilgi almak isteyenlerin vaktini çalmaktadır. Bence bunun verdiği sıcaklık başkadır. :) Sıcaklık olsun diye her konu içinde "konu dışı" sohbetlerin geliştiğini düşünsenize bir...
Yani "bilgi" olması gereken konularda tecrübe paylaşımı olmalıdır. Bilen, tecrübe eden, fikri ve sorusu olan yazar. Bunun dışındakilerin kirlilik yapmaması gerekir. Ulusal çaptaki hemen tüm forumlarda böyle bir anlayış yok. Fakat "bilgi" içeriğine sahip olması şart olmayan konularda (garaj, serbest bölge vb. bölümler) ileti yazmak için tabii ki bu şartlara gerek yoktur.