Merhaba,
27 Kasım 2010 tarihinde (6 gün önce) eşimin aracına yetkili serviste orjinal kol dayama taktırdım. Oturduğumuz yer yokuş yukarı olduğu için eve varana kadar el freni ile kalkış yapılması gereken bir durum olabiliyor. Bu nedenle eşim orta kol dayamanın kullanımından pek memnun kalmadı. Uzun ve düz yolda kullanımı çok rahat fakat bizim gibi el frenini sadece park ederken kullanmıyor iseniz kullanım sırasında bir engel teşkil edebiliyor.
Kısacası, ürünü eşim kullanmak istemediği için satmaya karar verdim. Yetkili serviste ürünü 325TL ye takdırdım. Henüz 1 hafta bile kullanılmadığı için 225 TL ye satıyorum.
Araç 2008 Extreme, siyah konsol, mavi çizgili siyah koltuklar. Kol dayama da siyah plastik ve siyah kumaş kombinasyonuna sahip.(Ekli resim temsilidir)
Almak isteyen kişinin de ürünü görmesi ve sonradan problem yaşamamak adına İzmir içi elden teslim tercihimdir. İzmir dışı ilgilenen olur ise ürüne ait fotoğraf ve ürünün 6 gün önce takıldığını gösterir faturayı taratıp ekleyebilir, İzmir dışı isteyen olur ise kargo ile ürünü gönderebilirim.