Fix servis paketlerinde 4 yaş ve üzerine %30 indirim

Araçlarımızla ilgili her türlü bakım çeşitleri, yöntemleri; Kaporta, boya, lastik veya döşemelerle ilgili bakım konuları ve servis hikayeleri. Ayrıca alt bölümlerde motor tiplerine özel bakım konuları yer almaktadır.

Re: Fix servis paketlerinde 4 yaş ve üzerine %30 indirim

İleti Sani » 30 Ocak 2011 00:46

Bayram demiş ki:Bugün Genel bakımı yaptırdım
Bakım öncesi 647TL denildi.
Listede benzin filitresi vardı geçen bakımda bu araçın benzin filitresi değişmiyor demiştiniz dedim tamam usta bakar gerekmiyorsa ona göre hesap yaparız denildi.
Bakım bitti 625TL 5+3 toplam 8 taksit

625TL karşılığı değişen parçalar
Motor yağı
Yağ Filitresi
Karter Tapa contası
Buji
Hava Filitresi
Polen Filitresi
Triger set
V kayısı

Triger seti ile beraber süper rakam bence. Güle güle kullanın.
Sani
BİNBAŞI
BİNBAŞI

Marka & Model: 09 Megane3
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 105hp
Kilometre: 0
Yakıt: Opet Eurodiesel
Lastik Markası: Goodyear
İsim ve Şehir: İstanbul

İleti impossible » 30 Ocak 2011 13:18

bence de çok iyi..
yaa zaten normal kullanıcı için bu tarz kampanyaları yakalayıp yetkili servisten şaşmamak en iyisi, en kötüsü 3-5 km önce ya da sonra yaptırırsın olur biter.. (özellikle ağır bakımı kastediyorum tabii ki) sonuçta tamamen orjinal parçalar ve yetkili servis güvencesi var..
impossible
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio DynamiqueTomtom
Motor Tipi & Gücü: 3 x 1.5 dCI 85 hp
Yakıt: değişken
Lastik Markası: Continental
İsim ve Şehir: murat - nazilli > bodrum > antalya

İleti burak120320 » 30 Ocak 2011 19:18

selam herkese, ya bugün bi fikir düştü aklıma kafamı kurcalayıp duruyo sizlere de bi danışayım dedim..
arabam 52binde henüz, trigere daha 8bin km var gerçi yıl olarak 4 senede ama ben 60binde değişirim diye düşünüodum. haazır böyle bi kampanya yakalamışken değişsemmi şu trigeri?? mantıklı olurmu sizce ?
Bayram hocam senden bi ricam olucak, faturaya bakıp yanlızca triger setin ve V kayışın fiyatını yazabilirmisin işçilik ücretleriyle birlikte ??
burak120320
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: 308 Sportium
Motor Tipi & Gücü: 1.6 hdi
Kilometre: 52000
Yakıt: Shell Nitro
Lastik Markası: Michelin
İsim ve Şehir: Ankara

İleti umitsen21 » 30 Ocak 2011 21:30

bakım bütceni ayırdıysan beklemenin bir alemi yok hazir kampanya varken yaptır.ama yine özel servislerden fiyat al derim
umitsen21
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5dci 85bg
İsim ve Şehir: ankara

İleti burak120320 » 30 Ocak 2011 22:27

tanıdığım bildiğim güvenebilceğim hiçbir özel servis yok malesef :( bosch car servisten fiyat almıştım bikaç ay önce triger değişimi için 400 küsür bi rakam söylemişlerdi. yetkili serviste bunu 400-500 gibi bi rakama yaptırabilceksem tercihim bu yönde olur. bütçe ayırmadım ama değişen çok bişi olmaz 4 ay sonra ödiycemi şimdi ödemiş olurum ki aslında bu işime gelir nisanda ev taşıycam çok masrafım olcak.. yarın yinede telefonda hem 1-2 yetkili servisten hemde özel servislerden fiyat sorup bi kıyaslama yaparım..
birde dizelle benzili arasında triger değişiminde fiyat farkedermi ??
burak120320
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

İleti zeuz06 » 30 Ocak 2011 22:43

Kampanya süper olmuş bencede

> Renault'nuza En İyi Biz Bakarız! > Renault Dakik v Renault Fix > Motrio Fix > Renault Estetik .Renault Fix
RENAULT FİX İLE İŞLEM BELLİ, FİYATLAR ŞEFFAF... SÜPRİZ YOK!

Renault Fix, otomobilinizin bakım ve onarımını sizin için endişe kaynağı olmaktan çıkaracak, servise bakış açınızı değiştirecek şefaf bir sistemdir.
Renault Fix Servis paketleri yedek parça, işçilik ve KDV’si içinde “herşey dahil” fiyatlarla sunulur.

> Güvenlik
Amortisör Paketleri

Amortisörün görevi yolu kavramaktır, bu nedenle aracın yol tutuşunda belirleyici bir rol oynar. Amortisör tekerlekleri yola yapıştırarak, kaportayı stabilize eder ve bu sayede sürücü ve yolcuların güvenliğini sağlar.

Amartisörlerinizi ne zaman kontrol ettirmelisiniz?
- Aracınızın yol tutuşunda sorun varsa
- Frenleme mesafesi uzuyorsa
- Direksiyon hakimiyeti tam değilse
- Sürüş konforu azalmışsa

Amortisörlerinizi ne zaman değiştirmelisiniz?
- Sızıntı halinde
- Lastiklerinizin çabuk aşınması durumunda

Ön Amortisör (Tek) + İşçilik KDV dahil 117 TL’den başlayan fiyatlarla
Arka Amortisör (Tek) + İşçilik KDV dahil 93 TL’den başlayan fiyatlarla

Fren Balata Paketleri

Renault Orjinal Fren Balataları

Malzeme kalitesinin yüksek oluşu nedeniyle, ısınmış disk+balata ya da soğuk disk+balata takımı ile frenlemelerde fren mesafesi sabittir, değişmez. Fren balataları asbest içermez. Isınmadan kaynaklanan genleşme minimum seviyededir.

Disk/Balata takımında paslanma oluşmaz.
Baltanın disk ile sürtünen yüzeyinin yoğunluğu homojen olarak dağılmıştır, bu da etkin frenleme yapılmasını sağlar.

Fren Balatasının görevi, sıkıştırma ve sürtünme kuvvetini fren gücüne çevirerek, aracın en etkili şekilde yavaşlamasını sağlamaktır.

Ön Fren Balatası + İşçilik KDV dahil 93 TL’den başlayan fiyatlarla
Arka Fren Balatası + İşçilik KDV dahil 98 TL’den başlayan fiyatlarla

Fren Disk Paketleri

Fren Disklerinin 2 ana görevi bulunmaktadır: mekanik gücün iletilmesi ve frenleme esnasında oluşan sıcaklığın dışarı atılması.
Fren diskleri düzenli olarak değiştirilmezlerse fazla ısınırlar ve fren mesafesinin uzamasına neden olurlar.
Diskin deforme olması fren yapıldığında titremelere neden olacağı için, sürücü ve yolcuların konforu azalacaktır.
Aynı dingil üzerinde bulunan fren disklerinden biri değiştirildiğinde diğerinin de aynı zamanda değiştirilmesi gerekmektedir.Aksi takdirde, yapılan fren simetrik olamayacaktır.

Arka Fren Disk Tk., Arka Fren Balatası + İşçilik KDV dahil 417 TL ‘den başlayan fiyatlarla
Ön Fren Disk Tk., Ön Fren Balatası + İşçilik KDV dahil 118 TL’den başlayan fiyatlarla
Arka Fren Disk Tk., İşçilik KDV dahil 330 TL’den başlayan fiyatlara
Ön Fren Disk Tk.,İşçilik KDV dahil 133 TL’den başlayan fiyatlarla
Ön Fren Balatası + İşçilik KDV dahil 93 TL’den başlayan fiyatlarla

Kayış Paketleri

Eksantrik kayışları ve aksesuar kayışları: aracınızın güvenliği için vazgeçilmez unsurlardır. Bu parçalar, aracınızın motorunun sağlığını koruması açısından düzenli kontrol edilmelidir. Aksesuar kayışları aşındığı zaman aracınızın hareketsiz kalmasına sebebiyet verir. Eksantrik kayışının aşırı yıpranması motorda çok büyük hasarlara yol açar. Arıza, alçak motor devirlerinde olsa dahi sonuçları çok ciddidir.

Eksantrik kayışı söküldüğünde, eksantrik gergisinin de değiştirilmesi süre açısından avantaj sağlar. Böylece motor değişimine kadar varabilecek arızalar da önlenmiş olur.

Triger Kayışı + İşçilik KDV dahil 181 TL’den başlayan fiyatlarla
Aksesuar Kayışı + İşçilik KDV dahil 148 TL’den başlayan fiyatlarla

> Filtreler
Hava Filtresi Paketi

Hava filtresi motorunuzun akciğeridir!
Karbüratöre giden ve benzin ile karışacak olan havayı temizleyen parçadır. Hava filtresinin kullanım amacı,hava akışı esnasında hava içerisindeki istenmiyen çaptaki partikülleri motordan korumaktır. Filtre edilmeyen hava, silindir ve pistonda aşınma meydana getirir. Belirli bir süre çalışan hava filtresi, yüzeyinde toz biriktirerek belirli bir oranda tıkanmaya sebebiyet verir. Filtrenin tıkanması sonucu bir basınç farkı oluşur, bu da motorun çıkış gücünü etkiler.

Hava Filtresi + İşçilik KDV dahil 15 TL’den başlayan fiyatlarla

Benzin Filtresi Paketi

Benzinli araçlarda kullanılan ve yakıtı yanmadan önce süzmeye yarayan parçadır. Benzini büyük ölçüde temizler. Yakıt sarfiyatı ile yakından ilgilidir. Motorunuzun sağlığı için araç bakım periyodlarına uygun olarak aracının benzin filtresini kontrol ettiriniz.

Yakıt Filtresi + İşçilik KDV dahil 28 TL’den başlayan fiyatlarla

Polen Filtresi Paketi

Eskiyen polen filtresi, alerjik bünyeli sürücülerin sağlık problemlerine karşılaşmasına ve araç içinin kötü kokmasına sebep olur. Polen filtresi polen ve diğer toz zerreleri gibi kirlilik yaratan maddeleri süzerek havanın kalitesini artırır. Aynı zamanda alerji ve tahriş riskini azaltır ve sürüyücüyü dış hava kirliliğinin etkilerinden korur. Araç ön konsolunun temiz kalmasını sağlar ve ön cam üzerinde kir tabakası oluşumunu azaltarak sürücü ve yolcuların görüş alanını netleştirir.

Aracınız ve kendiniz için, Renault her bakımda polen filtrenizi değiştirmenizi tavsiye eder.

Polen Filtresi + İşçilik KDV dahil 45 TL’den başlayan fiyatlarla

Yağ Filtresi Paketi

Yağ filtresi hareketli aksamların aşınmaya karşı korunması amacıyla yapılan yağlama işleminde, kullanılan yağın içindeki küçük partikülleri filtrelemeye yarar. Her yağ değişiminde değiştirilmediği takdirde motorun ömrünü kısaltır.

Motor Yağı,Karter Tapa Contası, Yağ Filtresi + İşçilik KDV dahil 104 TL’den başlayan fiyatlarla

Mazot Filtresi Paketi

Mazot filtreleri, dizel enjeksiyonlu araçlarda yakıtın içindeki kirliliğin motora zarar vermeden süzülmesini sağlar. Motorunuzun sağlığı için, araç bakım periyodlarına uygun olarak aracınızın mazot filtresini kontrol ettiriniz.

Yakıt Filtresi + İşçilik KDV dahil 28 TL’den başlayan fiyatlarla

> Çevre
Klima Bakım Paketleri

Klima Sistemi, araç içindeki havayı soğutur ve nemi tutar. Eğer sisteme koruyucu bakım yapılmazsa, be nem küfe dönüşür. Araç içinde oluşabilecek kötü kokuları ve kullanıcıların solunum yolu alerjisi riskini önlemek için klima sisteminin yıllık bakımının yapılması önemlidir. Klima Hava Temizleyicisi, klimanın hava devresini dezenfekte eder. İçeriğindeki bakteri yok edici maddeler, küf oluşmasını önler.Sağlıklı ve kokusuz bir ortamın garantisidir. Renault, her bakımda klima temizleyici kullanılmasını tavsiye eder.

Polen Filtresi, Klima Bakteri Temizleme Spreyi + İşçilik KDV dahil 113 TL’den başlayan fiyatlarla
Klima Bakteri Temizleme Spreyi + İşçilik KDV dahil 73 TL’den başlayan fiyatlarla
Polen Filtresi+ İşçilik KDV dahil 45 TL’den başlayan fiyatlarla

> Görüş
Ön Cam Paketi

Araç kullanıcılarının direksiyon başındaki rahatlığı %90 görüş açısına bağlıdır. Seyir halindeyken camınıza gelebilecek bir hasar karşısında, camınızın değiştirilmesi gerekiyorsa hasarlı ön camın, uygun metot ve ürünler kullanılarak, işin uzmanı kişiler tarafından değiştirilmesi çok önemlidir.
Renault metotlarına uygun şekilde değiştirilmemiş ön camlar, rüzgar uğultusu,su sızıntısı ve merkezden kayma gibi sorunlar çıkarabilir. Renault Yetkili Servislerinde ön camınız orjinal yedek parça ve malzemeler ile doğru metotlar kullanılarak en uygun fiyatlarla değiştirilir.

Ön Cam +Yapıştırma Mastik Seti+ İşçilik KDV dahil 317 TL’den başlayan fiyatlarla

Silecek Süpürgesi Paketleri

Güvenliğiniz iyi bir silecekten geçer !

Silecekleriniz size her türlü hava koşullarında en üst seviyede güvenlik ve görüş açısı sağlar. Eğer silecekleriniz aracınızın camında çizikler bırakıyorsa, cam yüzeyini tamamen temizlemiyorsa veya su bırakıyorsa o halde sileceklerinizi değiştirmenin zamanı gelmiştir! Renault, sürüş güvenliğiniz için aracınızın ön ve arka sileceklerini düzenli kontrol ettirmenizi ve yılda en az bir defa değiştirmenizi önerir.

Silecek Süpürgesi Takımı + İşçilik KDV dahil 26 TL’den başlayan fiyatlarla

> Sürüş
Buji Paketi

ISITMA BUJİSİ ARIZALANDIĞINDA ;

Egzostdan beyaz ya da mavi isli duman çıkar.
Aracın mazot tüketimi artar.
Motor soğukken marşa basıldığında vuruntu sesi gelir ve motor geç çalışır.
Aracın motoru erken aşınır.
Aracın motor sesi artar.
Buji kırılarak silindir içerisine düşer ve motorda hasar oluşturur.

ATEŞLEME BUJİSİ ARIZALANDIĞINDA ;

Egzostan çevreye zararlı gaz çıkışı artar.
Motor soğukken çalıştırılmaz.
Aracın benzin tüketimi artar.
Motorun gücü azalır.
Motor pistonları ve katalizör arızalanır.
Hızlanma sorunu yaşanır.

Buji+ İşçilik KDV dahil 31 TL’den başlayan fiyatlarla

v Motor Yağı
Yağ Değişim Paketi

Her Renault Bakımında Motor yağınız değiştirilmektedir.
Motor Yağının görevleri:
- Sürtünmeyi azaltmak
- Aşınmayı en aza indirmek
- Soğutma yapmak
- Yağlanan kısımları temiz tutmak
- Korozyon ve pasa karşı koruyuculuk yapmak
- Motorda sızdırmazlık sağlamak
- İlk çalışma anında hareketi kolaylaştırmak

Motor Yağı, Karter Tapa Contası, Yağ Filtresi + İşçilik KDV dahil 104 TL’den başlayan fiyatlarla

v Aksesuar
Park Sensörü Paketi

En tecrübeli sürücüler bile görüşün kısıtlı olduğu yağmurlu, karlı yada sisli havalarda park etmekte zorlanırlar! Park sensörü bu zorluğu ortadan kaldırır. Nesnelerin konumunu ve araca olan uzaklığını sesli ve/veya görsel olarak bildirerek, geri yanaşırken aracınızın başka bir araca, nesneye ya da bir canlıya çarpmasını engeller.

Park sensörü monte edildiği araca hiçbir şekilde zarar vermediği gibi, senelerce kullanılabilecek bir üründür. Park sensörü, araç tamponunun içerisine monte edilir ve dış etkenlerden etkilenmez, bu nedenle bakım gerektirmez.

Park Sensörü + İşçilik KDV dahil 135 TL’den başlayan fiyatlarla

v Bakımlar
Renault Bakım Paketleri

Renault’nuzdan maksimum verimi elde etmek ve onu daha uzun yıllar aynı yüksek performansta kullanmak istiyorsanız, Renault Bakımı’nda yaptıracağınız kontrollerini ihmal etmeyin. Renault Bakımı, aracınızın tüm standart kontrollerini aynı titizlikle gerçekleştirir, gerekli değişimleri yapar. Aracınız her bakım kilometrisinde Renault Bakımı ile kontrol altında. 2 yıl garantili Renault Orijinal Yedek Parçaları ile Renault’nuz size yine ilk günkü kadar güven verir. Unutmayın; Renault’nuzu en iyi ancak bir Renault Yetkili Servisi tanıyabilir.

Genel Bakım

Motor Yağı, Yağ Filtresi, Karter Tapa Contası, Hava Filtresi, Egzantrik Kayışı, Benzin Filtresi+ İşçilik KDV dahil 427 TL’den başlayan fiyatlarla

Periyodik Bakım

Motor Yağı, Yağ Filtresi, Karter Tapa Contası, Hava Filtresi, Benzin Filtresi + İşçilik KDV dahil 195 TL’den başlayan fiyatlarla

Renault Bakımı

Motor Yağı,Yağ Filtresi, Karter Tapa Contası, Hava Filtresi, Polen Filtresi + İşçilik KDV dahil 218 TL’den başlayan fiyatlarla

.Araç Almak İstiyorum
Test Sürüşü Randevusu

Broşür Almak İstiyorum

Yetkili Satıcı ve Servis Ağı

.Ana Sayfa|
Yasal Bilgi|
Site Haritası..
zeuz06
ONBASI
ONBASI

Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI
Kilometre: 35000
Yakıt: DİZEL
Lastik Markası: Dunlop
İsim ve Şehir: BORA ANKARA

İleti burak120320 » 30 Ocak 2011 23:17

bu nereden alıntı?? link verebilirmisin?..
burak120320
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

İleti Serdar » 30 Ocak 2011 23:30

60000 bakım için banada 650 tl fiyat verdiler indirim öncesi 850 civarındaymış yaklaşık 200 lira gibi indirim sağlamış oluyoruz, kmnin dolmasına henüz 3000 km var ama önümüzdeki hafta yaptırmayı düşünüyorum.
Serdar
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: CLIO III 2007 - Dyn.
Motor Tipi & Gücü: 1.4 16v - 98bg
Kilometre: 55000
Yakıt: Shell V-Max / LPG
Lastik Markası: Continental CPC2
İsim ve Şehir: İzmir

İleti burak120320 » 31 Ocak 2011 00:40

Devrim Abi bu konuda özellikle senin fikrini merak ediyorum arabalarımız aynı yaşta ve aşşağı yukarı aynı kilometrelerde..
burak120320
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

İleti Bayram » 31 Ocak 2011 00:42

burak120320 demiş ki:selam herkese, ya bugün bi fikir düştü aklıma kafamı kurcalayıp duruyo sizlere de bi danışayım dedim..
arabam 52binde henüz, trigere daha 8bin km var gerçi yıl olarak 4 senede ama ben 60binde değişirim diye düşünüodum. haazır böyle bi kampanya yakalamışken değişsemmi şu trigeri?? mantıklı olurmu sizce ?
Bayram hocam senden bi ricam olucak, faturaya bakıp yanlızca triger setin ve V kayışın fiyatını yazabilirmisin işçilik ücretleriyle birlikte ??

Fix paket olması nedeniyle parçaların karşısında fiyatlar "0" geçiyor
Altta toplam yazıyor.
Bayram
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: Artık yok
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75BG

İleti zeuz06 » 31 Ocak 2011 00:45

Arkadaşlar kusura bakmayın hattan düştüm tabi link bu http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=115 benimde çok işime gelen bir kampanya yapmışlar.. ihtiyacı olan arkdaşların değerlendirmesi yararına oalcak
zeuz06
ONBASI
ONBASI

İleti burak120320 » 31 Ocak 2011 00:48

teşekkürler arkadaşlar..
burak120320
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

İleti Bayram » 31 Ocak 2011 00:54

Bu arada indirim olayı bir tarafa özel servis yerine yetkili servise gitmenizi öneririm.

Nedenine gelince daha öncede dediğim gibi benim araç 25550Km'de triğer değiştirdim sebebi 4 senesi dolduğu içindi.

Servisi aradım net fiyat için telefon görüşmesi esnasından kafamda bir şimşek çaktı
Siz 4 sene dolduğu için bu parçayı değiştirmek gerektiğini söylüyorsunuz ama ya takacağınız triger 3 yıldır rafta bekliyorsa o zaman ben 4 yıl sonra (60000km'yi dolduramayacağım için ) tekrar geldiğimde aslında benim triger 7 yıllık olmuş olacak ve o zamana kadar kopmuyorsa şimdi ilk üretim olan araçta daha 1-2 sene kullanırım dedim
Görüştüğüm kişi bu kadar raf ömrü olmaz bizde ama zaten sizi ilgilendiren bölümü triger'in takıldıktan sonraki 4 yıl veya 60.000km'lik garantisi dediğinde olay koptu
evet ben triğeri yetkili serviste sadece 4 yıl garanti almak için değiştirdim koparsa onların problemi

Normal bakımlardada yetkili servisten şaşmam yapılan işin ve takılan parçanın 2 yıl garantisi var.

Sonuç 625TL vermeseydim aracım 100km'de 0.1 - 0.5 daha fazla yapacaktı.Buda benim için yıllık max. 150TL fazla yakıt demekti.
Sonuç aracın km başı işletme maliyeti bu bakım sonrası artı ama kazancım araçta sorun çıkarsa karşımda hallederiz abi yerine Renault olacak.
Bayram
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: Artık yok
Motor Tipi & Gücü: 1.2 75BG

İleti zeuz06 » 31 Ocak 2011 01:02

Kesinlikle katılıyorum Bayram hocam servisde bir muhatap bulabiliriz garantiside bize artı kazandırır aynı zamanda servis bakımlı olur aracımız
zeuz06
ONBASI
ONBASI

İleti zeuz06 » 31 Ocak 2011 01:05

Bir alternatif daha var ilgilenenler için onuda yayınlıyorum burdan http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=333

.> Renault'nuza En İyi Biz Bakarız! > Renault Dakik > Renault Fix v Motrio Fix > Renault Estetik .v Motrio Fix Servis Paketleri, Renault Güvencesi ile Renault Yetkili Servislerinde...
4 Yaş üzeri araçlara özel Motrio Fix Servis Paketleri ile aracınızın bakımı için ekonomik bir çözüm sunuyoruz. Renault güvencesindeki alternatif Motrio yedek parçalarından oluşan Motrio Fix Servis Paketleri ile aracınızın bakımı emin ellerde yapılır.

Motrio Fix ile 4 yaş üzeri aracınıza bakım/onarım yaptırırken, parça ve işçilik dahil servis paketlerinden faydalanırsınız. Bu paketler size yedek parça, işçilik ve KDV tutarı içinde, "herşey dahil" ekonomik fiyatlarla sunulur.

Motrio Fix ile işlem de, fiyat da belli... Sürpriz yok !

Motrio Fix Servis Paketleri sayesinde, servise gelir gelmez aracınıza Motrio parçaları ile uygulanacak bakım ve onarımın içeriğine ve fiyatına daha işlem başlamadan kolayca ulaşır, hesabı önceden öğrenebilirsiniz.

SERVİS PAKETLERİ

#Buji Paketi 24 TL
#Yağ ve Yağ Filtresi Paketi 38 TL
#Ön Fren Balatası Paketi 43 TL
#Arka Fren Balatası Paketi 57 TL
#Ön Fren Diski Paketi 83 TL
#Hava Filtresi Paketi 9 TL
#Yakıt Filtresi Paketi 15 TL
#Ön Silecek Süpürgesi Paketi 9 TL
#Periyodik Bakım Paketi 107 TL

(KDV dahil) başlayan fiyatlarla... 4 YAŞ ÜZERİ ARAÇLARA ÖZEL *
zeuz06