onurksk » 09 Şubat 2012 09:32
Şirketimizde filo olarak 2011 model 1.3 Mjet linea kullanılıyor sıfır araçlar hem sürdüm hemde bir çok kez binme fırsatım oldu.Benim dikkatimi çeken ki bizdekiler en düşük donanım standart şirket araçları;
Olumsuz yanları,
Standart donanımın Malzeme kalitesi çok kötü ( belki üst donanımlar daha iyi olabilir ), motor sesini içeriye çok fazla alıyor kendi dizel aracım bunun yanında benzinli kadar sessiz,ben konsoldaki klima düğmeleri vb. yerleşimi beğenmedim çok sıkışık özellikle gece ışıkları birbirine karışıyor.130 km hız ve üstünde araç bana hiç güven vermedi yola yapışmıyor.
Olumlu yanları,
Şehir içi çok sert ve aşırı devirli kullanmaya rağmen ortlama 100 km/6.0 yakıyor kendi aracım gibi kullansam değerler gerçekten dahada düşer.İlk başta Motor olarak 1.3 bu aracı çekmez desemde 3000 devir üstünde araç gerçekten atak devirli kullanmak şartıyla performansı memnun edici denebilir 1.6 olanı gerçekten kullanmak ve sınırlarını zorlamak isterdim eminim güzeldir.Özetle full donanımlı ve 1.6 olanı tercih edilebilir ama ben alırmıyım hayır :)