sürekli yolda kalan bi arabaymış gibi olmamış bence öyle.. :)
bu arada sinyallerde normal ampul mü var? ve amerikan sinyal nasıl yapılıyor?
Sani demiş ki:Merakla bekliyorum :)
Buhar almadan kapatabilmeyi becerebildiysen kargolayabilirim :D
Devrim demiş ki:Kimse merak etmemiş, ben sormak istiyorum.
Ön tampondaki çekici halat aparatını sürekli takmaktaki amacınız nedir?
impossible demiş ki:sürekli yolda kalan bi arabaymış gibi olmamış bence öyle.. :)
bu arada sinyallerde normal ampul mü var? ve amerikan sinyal nasıl yapılıyor?
maliilhan demiş ki:ilk hali daha güzel kardeş emin ol birde elindeki fotograf makinasıyla at arabasını cçeksen fayton gibi çıkar:)))
Meca demiş ki:Öncelikli amacım durduğu yerde tampon yaslamalarını engellemek tamponu korumak. İkinci amacım sarı logo, sarı plakalık ile uyum sağlaması için ekledim. Yakın zamanda sökücem ama plaka iptaline gireceği zaman. Teşekkürler.
Devrim demiş ki:Meca demiş ki:Öncelikli amacım durduğu yerde tampon yaslamalarını engellemek tamponu korumak. İkinci amacım sarı logo, sarı plakalık ile uyum sağlaması için ekledim. Yakın zamanda sökücem ama plaka iptaline gireceği zaman. Teşekkürler.
Cevap için teşekkürler. "Tampon yaslamaları" konusunda haksız sayılmazsınız aslında. Bir kez ben de öyle buldum aracımı çarşıda. Gıcık oldum ama yapacak bir şey yoktu benim için.
Bu arada "plaka iptali" nedir? Yoksa umduğum şey midir? Ön plakalar iptal mi oluyor?
Devrim demiş ki:Meca demiş ki:Öncelikli amacım durduğu yerde tampon yaslamalarını engellemek tamponu korumak. İkinci amacım sarı logo, sarı plakalık ile uyum sağlaması için ekledim. Yakın zamanda sökücem ama plaka iptaline gireceği zaman. Teşekkürler.
Cevap için teşekkürler. "Tampon yaslamaları" konusunda haksız sayılmazsınız aslında. Bir kez ben de öyle buldum aracımı çarşıda. Gıcık oldum ama yapacak bir şey yoktu benim için.
Bu arada "plaka iptali" nedir? Yoksa umduğum şey midir? Ön plakalar iptal mi oluyor?
Sani demiş ki:Farların yapılış aşamalarını da görseydik :)
Sani demiş ki:Almayayım o halde :)
Çıkma mercekli arıyorum bende.
Meca demiş ki:Sani demiş ki:Farların yapılış aşamalarını da görseydik :)
Abi hiç fotoğrafı yok valla. Öyle sinirli stresli bir işti ki bi ara kaldırıp atıcaktım farları. Jazzıda fiestayıda kararttım ama clionun bu kadar zorlucağını düşünmemiştim. Çıkma mercekli far almadığıma pişman oldum o an tabi. Bitince tabi derin bir oh çektim. Kısaca anlatayım ben. Sanayi tipi fön, ıspatula ve düz tornavida kullanrak açtım. Bayağı zorladı 2 farı açmak 3.5 saat sürdü. Farın camını iki taraftan macunlamışlar tek taraflı olmadığı için ısıtıcıda yüzde yüz verimli olamadı. Isıtıcı ve ıspatula ile kazıya kazıya açabildik.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir