tuncay1652 demiş ki:yakıtı total den alıyosan aynı ses sorunu bendede var arkadaslara sordum biz total almıyoruz dediler.motor soğukken o araçlara baktım denedim ses yok.bu depo bitince bende baska yerden alacağım yakıtı.
Devrim demiş ki:Evet. Beni de yanılttılar. O yüzden açtım bu konuyu, bunalım soktu herif beni...
İlhan Bey, açıkçası bilemiyorum. Değişen bir şey yok. Daha sonra başka bir ustaya gösterdim. Bir şey yok bu normal dedi. İlk olarak, "Sabah araç çalışmakta nazlanıyor mu? Sıcak ya da soğuk havada geç çalışıyor mu?" diye sordu. "Hayır, aracım 2007 sonunda satın aldığımdan beridir, ilk ve tek marşta çalışır. Marş süresi hiç bir zaman 1-1½ saniyeyi geçirmemiştir" dedim. Daha ben cümlemi tamamlar tamamlamaz gülerek motorumda hiç bir sıkıntı olmadığını gayet samimi bir ifadeyle söyledi.
O günden beridir kafa yormadım. :)
MaYuCeL demiş ki:Ozan'ım söylediğin şeye baktım da hava falan gelmiyor...
elensi59 demiş ki:konuyu biraz güncelliyim :D az önce biraz zorladım arabayı sonra park ettim aklıma geldi çıkarttm yağ çubuğunu önce bi siyah duman çıktı ilk açınca snra çıkmadı elimi koydum biraz hava veriyodu bende çok kıllandım ama baya araştırdım dizellerde bide üstten egzantirkli motorlarda normalmiş falan çeşitli şeyler var :D yarın bi servise giderim bide soğukken bakmak lazım tabi yaklaşık 80 90 derece olan yağdan duman çıkması kadar normal bişey olamaz :)
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 40 misafir