alperenfatih demiş ki:Ben de dün itibari ile uzun yol denememi yaptım clio 1.2 ile Elazığ Elbistan yolunda(220 km, engebeleri bol, güzergahta 1800rakımlı Karahan geçidi olan %60-70i duble yol) bilgisayar verilerine göre ortalama 86 km hız, 6,6 /100km yakıt tüketimi oldu. Düz yolda zorladım ama 140 km'yi geçemedim, araç 5.viteste 100km ulaşmadan 3000devire ulaşıyor (umarım motor açıldıkça biraz da düşer).
onur-d demiş ki:Gebze izmit arası gidip geldim dönüşte ortlama 70km gidiştede acelem oldugu ıcın bıraz basarak gıttım bu sekılde 20 lıraya 80km yaptım, aynen devam etsem 20km daha gider diyor yol bilgisayarı demekkı 20krş yakıyor bedava valla :Yahoo!:
impossible demiş ki:onur-d demiş ki:Gebze izmit arası gidip geldim dönüşte ortlama 70km gidiştede acelem oldugu ıcın bıraz basarak gıttım bu sekılde 20 lıraya 80km yaptım, aynen devam etsem 20km daha gider diyor yol bilgisayarı demekkı 20krş yakıyor bedava valla :Yahoo!:
arac benzinli mi lpgli mi?
benim ilk clio III aracım 2006 1.2-16v 25.000 km idi ve 3 yaşındaydı.. ancak söylenen değerleri ben hic görmedim, acaba arabada mı sorun vardı yoksa sağır olduğu icin mi :?: :?: :?:
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir