LAGUNA MI LİNEA MI

Satılık araç ilânları. İkinci el araç alırken dikkat edilmesi gerekenler.

Re: LAGUNA MI LİNEA MI

İleti burak120320 » 17 Ekim 2012 22:26

Aynı şekilde birde linea'yı test edin farkı bariz şekilde hissediceksiniz.. aman diyim 150 ile falan viraja dalmayın :D
burak120320
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: 308 Sportium
Motor Tipi & Gücü: 1.6 hdi
Kilometre: 52000
Yakıt: Shell Nitro
Lastik Markası: Michelin
İsim ve Şehir: Ankara

İleti fatihkarde1 » 17 Ekim 2012 22:48

burak120320 demiş ki:Aynı şekilde birde linea'yı test edin farkı bariz şekilde hissediceksiniz.. aman diyim 150 ile falan viraja dalmayın :D

hafta sonu da muhtemelen cumartesi günü linea yı test edeceğiz
yine izlenimlerimi bura da paylaşacağım
bu arada laguna da son fiyat 32500 e kadar indirdik
fatihkarde1
ASTSUBAY ÇAVUŞ
ASTSUBAY ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII 2008
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 65hp
Kilometre: 80000
Yakıt: shell eurodiesel
Lastik Markası: dunlop sport 01
İsim ve Şehir: fatih çerkezköy

İleti impossible » 18 Ekim 2012 08:37

fatihkarde1 demiş ki:
burak120320 demiş ki:Aynı şekilde birde linea'yı test edin farkı bariz şekilde hissediceksiniz.. aman diyim 150 ile falan viraja dalmayın :D

katılıyorum, clio gibi virajlara hızlı dalmayın hele ki hızlı dalıp frene sakın basmayın test sürüşünü tamamlayamayabilirsiniz..
impossible
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio DynamiqueTomtom
Motor Tipi & Gücü: 3 x 1.5 dCI 85 hp
Kilometre: 0
Yakıt: değişken
Lastik Markası: Continental
İsim ve Şehir: murat - nazilli > bodrum > antalya

İleti onurksk » 18 Ekim 2012 09:41

impossible demiş ki:
fatihkarde1 demiş ki:

katılıyorum, clio gibi virajlara hızlı dalmayın hele ki hızlı dalıp frene sakın basmayın test sürüşünü tamamlayamayabilirsiniz..

Clio 3 yol tutuşunu çoğu arabada bulamıyorum lastikleride yeni değiştirdiğimden sanırım resmen limitleri zorluyorum hatta dün otoban girişinde 2 şeritli baya sert bir viraj vardı herkes sağdan yavaş yavaş dönerken ben soldan baya sert gazladım hatta içimden dedim şimdi bir savrulurmuyum zincirleme dalarmıyım millete diye ama arabam beni utandırmadı birde ESP olsaymış uçarmışız demekki :D
onurksk
YÜZBAŞI
YÜZBAŞI

Marka & Model: Artık yok :(
Motor Tipi & Gücü: .
İsim ve Şehir: İzmir

İleti Sani » 18 Ekim 2012 19:10

onurksk demiş ki:
impossible demiş ki:
fatihkarde1 demiş ki:

Clio 3 yol tutuşunu çoğu arabada bulamıyorum lastikleride yeni değiştirdiğimden sanırım resmen limitleri zorluyorum hatta dün otoban girişinde 2 şeritli baya sert bir viraj vardı herkes sağdan yavaş yavaş dönerken ben soldan baya sert gazladım hatta içimden dedim şimdi bir savrulurmuyum zincirleme dalarmıyım millete diye ama arabam beni utandırmadı birde ESP olsaymış uçarmışız demekki :D

Çok güvenmeyin, zira çok iyi değildir. Ben yeni megane'ı kullanınca anladım.
Sani
BİNBAŞI
BİNBAŞI

Marka & Model: 09 Megane3
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 105hp
Yakıt: Opet Eurodiesel
Lastik Markası: Goodyear
İsim ve Şehir: İstanbul

İleti Burock » 19 Ekim 2012 00:19

Sani demiş ki:Çok güvenmeyin, zira çok iyi değildir. Ben yeni megane'ı kullanınca anladım.

Sani: Makyajlı kasa da ağırlık megane 3 aşşağı yukarı aynı, Clio dizel 1250kg, megane 3 yanılmıyosam 1280KG yol tutuş faz 1'den farklı. Bir çok kez sert viraja girdim çıktım, aracın arkasını bıraktığını extrem bir kaç durum hariç bilmiyorum. Araç durumu lastikler de önemli tabi. İllaki megane 3 daha iyidir, çünkü üst sınıf ve ESP'li arada aracın limitlerini zorlamak gerektiği durumlar için iyi olabiliyor. Clio 3'ün yol tutuşunun B sınıfı dahilinde ilk 3 içine girer diyebilirim. ;)
Burock
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: ClioIII Executive
Motor Tipi & Gücü: 1.4 16v
Yakıt: Shell
Lastik Markası: Brigstone
İsim ve Şehir: Brk

İleti Sani » 19 Ekim 2012 20:20

Burock demiş ki:
Sani demiş ki:Çok güvenmeyin, zira çok iyi değildir. Ben yeni megane'ı kullanınca anladım.

Sani: Makyajlı kasa da ağırlık megane 3 aşşağı yukarı aynı, Clio dizel 1250kg, megane 3 yanılmıyosam 1280KG yol tutuş faz 1'den farklı. Bir çok kez sert viraja girdim çıktım, aracın arkasını bıraktığını extrem bir kaç durum hariç bilmiyorum. Araç durumu lastikler de önemli tabi. İllaki megane 3 daha iyidir, çünkü üst sınıf ve ESP'li arada aracın limitlerini zorlamak gerektiği durumlar için iyi olabiliyor. Clio 3'ün yol tutuşunun B sınıfı dahilinde ilk 3 içine girer diyebilirim. ;)

Burak, fiesta da kullandım, açık ve net, yanına dahi yaklaşamaz. Polo kullandım, hiç fena değil. 206 kullandım, aynılar. Clio ile korka korka girdiğim virajlara megane3 le gözüm kapalı girebilirim valla.
Bi de lastikleri değişsem :D
Sani
BİNBAŞI
BİNBAŞI

Marka & Model: 09 Megane3
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 105hp
Yakıt: Opet Eurodiesel
Lastik Markası: Goodyear
İsim ve Şehir: İstanbul

Önceki

İkinci El Araç Alım-Satımı