burak120320 demiş ki:Aynı şekilde birde linea'yı test edin farkı bariz şekilde hissediceksiniz.. aman diyim 150 ile falan viraja dalmayın :D
fatihkarde1 demiş ki:burak120320 demiş ki:Aynı şekilde birde linea'yı test edin farkı bariz şekilde hissediceksiniz.. aman diyim 150 ile falan viraja dalmayın :D
hafta sonu da muhtemelen cumartesi günü linea yı test edeceğiz
yine izlenimlerimi bura da paylaşacağım
bu arada laguna da son fiyat 32500 e kadar indirdik
impossible demiş ki:fatihkarde1 demiş ki:burak120320 demiş ki:Aynı şekilde birde linea'yı test edin farkı bariz şekilde hissediceksiniz.. aman diyim 150 ile falan viraja dalmayın :D
katılıyorum, clio gibi virajlara hızlı dalmayın hele ki hızlı dalıp frene sakın basmayın test sürüşünü tamamlayamayabilirsiniz..
onurksk demiş ki:impossible demiş ki:fatihkarde1 demiş ki:burak120320 demiş ki:Aynı şekilde birde linea'yı test edin farkı bariz şekilde hissediceksiniz.. aman diyim 150 ile falan viraja dalmayın :D
katılıyorum, clio gibi virajlara hızlı dalmayın hele ki hızlı dalıp frene sakın basmayın test sürüşünü tamamlayamayabilirsiniz..
Clio 3 yol tutuşunu çoğu arabada bulamıyorum lastikleride yeni değiştirdiğimden sanırım resmen limitleri zorluyorum hatta dün otoban girişinde 2 şeritli baya sert bir viraj vardı herkes sağdan yavaş yavaş dönerken ben soldan baya sert gazladım hatta içimden dedim şimdi bir savrulurmuyum zincirleme dalarmıyım millete diye ama arabam beni utandırmadı birde ESP olsaymış uçarmışız demekki :D
Sani demiş ki:Çok güvenmeyin, zira çok iyi değildir. Ben yeni megane'ı kullanınca anladım.
Burock demiş ki:Sani demiş ki:Çok güvenmeyin, zira çok iyi değildir. Ben yeni megane'ı kullanınca anladım.
Sani: Makyajlı kasa da ağırlık megane 3 aşşağı yukarı aynı, Clio dizel 1250kg, megane 3 yanılmıyosam 1280KG yol tutuş faz 1'den farklı. Bir çok kez sert viraja girdim çıktım, aracın arkasını bıraktığını extrem bir kaç durum hariç bilmiyorum. Araç durumu lastikler de önemli tabi. İllaki megane 3 daha iyidir, çünkü üst sınıf ve ESP'li arada aracın limitlerini zorlamak gerektiği durumlar için iyi olabiliyor. Clio 3'ün yol tutuşunun B sınıfı dahilinde ilk 3 içine girer diyebilirim. ;)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 104 misafir