BAKIM demiş ki:Arkadaşlar konu başlığını doğru mu açtım bilemiyorum ama bu akşam sağ arka kapı açık olduğu halde kilitlemez tuşuna bastım araç kapılarını kilitledi aslında kapılardan biri veya bağaj açık olunca kilitleme yapmaması gerekmemiş ? Sonra kapıy kapattım kapı kilitli kaldı ; kapılardan biri açıldığında iç aydınlatma lambası yanması gerektiği halde sağ arka kapı açıldığında yanmıyor diğerleri açıldığında yanıyor kısacası araç sağ arka kapıyı tanımıyor ; böyle bir olayla karşılaşan veya konu hakkında çözüm önerisi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum.
Sani demiş ki:BAKIM demiş ki:Arkadaşlar konu başlığını doğru mu açtım bilemiyorum ama bu akşam sağ arka kapı açık olduğu halde kilitlemez tuşuna bastım araç kapılarını kilitledi aslında kapılardan biri veya bağaj açık olunca kilitleme yapmaması gerekmemiş ? Sonra kapıy kapattım kapı kilitli kaldı ; kapılardan biri açıldığında iç aydınlatma lambası yanması gerektiği halde sağ arka kapı açıldığında yanmıyor diğerleri açıldığında yanıyor kısacası araç sağ arka kapıyı tanımıyor ; böyle bir olayla karşılaşan veya konu hakkında çözüm önerisi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum.
Kapının switch'i mevcuttur, onu kontrol ettirin.
burak120320 demiş ki:Geçmiş olsun.. Servise gitsen kesin kapıyı değiştirirlerdi :lol:
burak120320 demiş ki:Geçmiş olsun.. Servise gitsen kesin kapıyı değiştirirlerdi :lol:
crocodile demiş ki:burak120320 demiş ki:Geçmiş olsun.. Servise gitsen kesin kapıyı değiştirirlerdi :lol:
yada " hepsinde var abi bu sorun " deyip geçerlerdi :)
BAKIM demiş ki:Arkadaşlar şaka bir yana ama sözlerinizde gerçek payı yok değil ; Aracı yeni aldığımda koltuklara kılıf diktirmiştim usta ön koltuklara kılıf geçirirken koltuğun yanarındaki plastikleri tutan küçük klipslerden ikisi kırıldı bende taktırmak için servise gittiğimde yedek parça sorumlusu parça kataloğuna bakıp ,bu klipslerin koltukla beraber satıldığını ve o şekilde sipariş verebileceklerini söylemişti.
Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 151 misafir