cliolarda en çok arıza nerede hangi parçada olur?

Araçlarımızın tüm elektrik ve elektronik donanım ve aksamlarıyla ilgili konular.

Re: cliolarda en çok arıza nerede hangi parçada olur?

İleti azzurdiablo » 12 Ocak 2013 09:15

ratig demiş ki:
muharrem demiş ki:
ratig demiş ki:eften püften arızalar işte.

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Depo kapağı motoru ağrızalandı. Yenisine 140,00 tl istediler işçilik dahil değil sadece parça, bir sürü uğraştık. Yeni arabanın kilidimi arızalanırmış. Bir diğeri ise arabanın su alması, Benimimki fazla almamıştı, ama çok fazla su alanlar var. Arabanın içi akvaryum gibi, Kurutmak bir dert, kokusu bir dert. Bir kaç yıllık araba su mu alırmış...

arıza deyince benim aklıma gece dağların arasında stop etme,bir kapı için japonyadan 1 ay haber beklemek ve arabasız kalmak,2 yaşındaki golfün garantisinin bitiminin 1 ay ardından otm.şanzımanın arıza vermesi ve 8000 tl masraf(arkadaşımın),motorun antifiriz alması ve büyük bir masraf,kontak anahtarını helaya düşürüp 400 euro bayılmak,küçücük bir parça için sanayiyi altüst edip ayaklara karasular indirmek,durduk yere çeşitli motor arızaları gibi şeyler geliyor

İki yorumda bence bardağın boş ve dolu taraflarına bakmak gibi... sizin anlattıklrınız bence sorun değil felaket :-)
Bir de anhtrı helaya düşürmek reno nun suçu mu :-) basit düşünülmemiş eksiklikler var,
reno türkiye deki orta gelirlinin halk arabası (Orta sekment), nekadar para o kadar köfte tabiiki ,
Benz' e parası yetenalıp biner :-)))
azzurdiablo
ÇAVUŞ
ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5dci
Kilometre: 96000
Yakıt: eurodiesel
İsim ve Şehir: denizçaylakistanbul

İleti onur-d » 12 Ocak 2013 12:00

yav siz arıza görmemişsiniz bi opel kullanında mumla ararsınız renonuzu
onur-d
ASTEĞMEN
ASTEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.2 16V
Kilometre: 90000
Yakıt: benzin
Lastik Markası: brıdgestone b250
İsim ve Şehir: kocaeli

İleti azzurdiablo » 12 Ocak 2013 14:05

abimin hondası vardı beraber kullandık, 2000 model cıvıc, araç 2005-2013 arası bizdeydi,
yağ su filtre triger kayışı balata değişti okadar, normal bakım yani,
clio alalı 15 gün oldu, clio' yu markaya göre arayıp bulmadım, siparişle almadım, uygun düştü de aldım,
uygun düşürseydim mesela opel,ford ta alırdım,
clio ufak tefek sorunlar çıkarıyo, ama benden önceki sahibi de bakmamış heralde...
siteyi okuyorum daha da Hayret ediyorum ...
azzurdiablo
ÇAVUŞ
ÇAVUŞ

Motor Tipi & Gücü: 1.5dci
Kilometre: 96000
Yakıt: eurodiesel
İsim ve Şehir: denizçaylakistanbul

İleti ratig » 13 Ocak 2013 20:04

azzurdiablo demiş ki:
ratig demiş ki:
muharrem demiş ki:
ratig demiş ki:eften püften arızalar işte.

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Depo kapağı motoru ağrızalandı. Yenisine 140,00 tl istediler işçilik dahil değil sadece parça, bir sürü uğraştık. Yeni arabanın kilidimi arızalanırmış. Bir diğeri ise arabanın su alması, Benimimki fazla almamıştı, ama çok fazla su alanlar var. Arabanın içi akvaryum gibi, Kurutmak bir dert, kokusu bir dert. Bir kaç yıllık araba su mu alırmış...

arıza deyince benim aklıma gece dağların arasında stop etme,bir kapı için japonyadan 1 ay haber beklemek ve arabasız kalmak,2 yaşındaki golfün garantisinin bitiminin 1 ay ardından otm.şanzımanın arıza vermesi ve 8000 tl masraf(arkadaşımın),motorun antifiriz alması ve büyük bir masraf,kontak anahtarını helaya düşürüp 400 euro bayılmak,küçücük bir parça için sanayiyi altüst edip ayaklara karasular indirmek,durduk yere çeşitli motor arızaları gibi şeyler geliyor

İki yorumda bence bardağın boş ve dolu taraflarına bakmak gibi... sizin anlattıklrınız bence sorun değil felaket :-)
Bir de anhtrı helaya düşürmek reno nun suçu mu :-) basit düşünülmemiş eksiklikler var,
reno türkiye deki orta gelirlinin halk arabası (Orta sekment), nekadar para o kadar köfte tabiiki ,
Benz' e parası yetenalıp biner :-)))

helaya düşen anahtar Honda jazındı .renonunki 400 euro etmiyor anlamında söylemiştim (benim anlattığım arızalar başka markalarda yaşadıklarımdı anlaşılmamış galiba iyi okuyunuz.)
ratig
TEĞMEN
TEĞMEN

Motor Tipi & Gücü: 1.5DCİ 85 hp BVR
Kilometre: 47000
Yakıt: total
Lastik Markası: continantal185/60/15
İsim ve Şehir: ALİ-İZMİR

Önceki

Elektrik & Elektronik

Kimler çevrimiçi