colak4886 demiş ki:10 dakıkalık bır ıslem arka koltugu kaldırınca benzın deposuna gıren 2 adet kablo var ordanda bagajdakı lpg tankında manyetık bır valf var gaza gecınce gaz gecısını saglayan zaten kabloları rengı rengıne baglayınca calısıyor role 15 tl cıvarında zaten kabloları yeterınce uzun oluyor butun arabalarda bu kablo renklerı aynıdır cok basıt ve ucuz bır ıslem bu role arac lpg ye gectıkten bır dakıka sonra benzın akısını durdurur ben roleyı takınca benzın gostergesı sorunum ortadan kalktı bı deneyın derım zaten ucuz bı sey ben cok araba degıstırdım ve hepsıne lpg taktırdım:)hıcbırısıne bu roleyı koymadılar ben hep kendım taktırdım cunku taktırmayınca pompa benzın azaldıgı veya bıttıgı zamanda sureklı calısıp yanıyodu tek nokta enjeksıyonlarda benzının azaldıgını farketmıyosun unutuyosun dırek lpg ıle calısabıldıgı ıcın....ordan bılıyorum bende sıstemı
colak4886 demiş ki:colak4886 demiş ki:10 dakıkalık bır ıslem arka koltugu kaldırınca benzın deposuna gıren 2 adet kablo var ordanda bagajdakı lpg tankında manyetık bır valf var gaza gecınce gaz gecısını saglayan zaten kabloları rengı rengıne baglayınca calısıyor role 15 tl cıvarında zaten kabloları yeterınce uzun oluyor butun arabalarda bu kablo renklerı aynıdır cok basıt ve ucuz bır ıslem bu role arac lpg ye gectıkten bır dakıka sonra benzın akısını durdurur ben roleyı takınca benzın gostergesı sorunum ortadan kalktı bı deneyın derım zaten ucuz bı sey ben cok araba degıstırdım ve hepsıne lpg taktırdım:)hıcbırısıne bu roleyı koymadılar ben hep kendım taktırdım cunku taktırmayınca pompa benzın azaldıgı veya bıttıgı zamanda sureklı calısıp yanıyodu tek nokta enjeksıyonlarda benzının azaldıgını farketmıyosun unutuyosun dırek lpg ıle calısabıldıgı ıcın....ordan bılıyorum bende sıstemı
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir