dafkanat demiş ki:Bugün ruhsat işlemlerini de hallettim. 156 lira tuttu.Ruhsatlarda değişmiş . O da arada değişmiş oldu.
Muhafaza işi olmuyor . Sığmıyor aracın altına. Taktırmayacağım yani.
muSu035 demiş ki:Bende yeni 1.2 clio 3 aldim biraz da acemi surusumden olsa gerek 0.32kr civarinda benzin tuketimi var bana biraz fazla gibi geldi lpg dusunuyorm ama tereddutlerim var..Arac motorlarinin kimisi uyumlu olmuyormus lpg ye acaba renaultlarda durum nedir siz memnun musunuz bugune kadar ki kullaniminizdan?
mfc1907 demiş ki:Yol bilgisayarini kullanamiyacak olmak tupten sogutuyor beni.acikcasi tup taktirmak icin biraz gaza ihtiyacim var galiba bide iyi bir ustaya
planetearth demiş ki:mfc1907 demiş ki:Yol bilgisayarini kullanamiyacak olmak tupten sogutuyor beni.acikcasi tup taktirmak icin biraz gaza ihtiyacim var galiba bide iyi bir ustaya
Yol bilgisayarını kullanabiliyorsunuz. sadece kalan yakıt miktarı sapmaya uğruyor.
Tüketilen lpg miktarını, ortalama km, anlık tüketimi, 100 km de lpg sarfiyatını hesaplıyor.
Benim araçta böyle, atiker marka lpg var.
mfc1907 demiş ki:planetearth demiş ki:mfc1907 demiş ki:Yol bilgisayarini kullanamiyacak olmak tupten sogutuyor beni.acikcasi tup taktirmak icin biraz gaza ihtiyacim var galiba bide iyi bir ustaya
Yol bilgisayarını kullanabiliyorsunuz. sadece kalan yakıt miktarı sapmaya uğruyor.
Tüketilen lpg miktarını, ortalama km, anlık tüketimi, 100 km de lpg sarfiyatını hesaplıyor.
Benim araçta böyle, atiker marka lpg var.
Hocam 100 kmde lpg yakıt sarfiyatını nasıl hesaplar ki?
Sonuçta dıştan monte edilmiş bir sistem.
Tabi bi bilgim de yok
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir