sevdar demiş ki:Aracın motorundan ilk çalıştırmada ve rölantide daha fazla olmak üzere ince bir ses geliyor. triger zamanı yaklaştı. ne olduğunu anlayamadım henüz ama beni rahatsız eden bir ses bu. ince cılız bir ses. Fikri olan varmıdır arkadaşlar?
sevdar demiş ki:Selam,
Motordan gelen ses sonunda kendini belli etti. Araç V kayışını kopardı ve geri bilyası dağıldı. kopan parçalar tRigere zarar vermesede sente atlatmış ve motor çalıştırmadan elle döndürüldüğü zaman ses geliyor. Büyük bir masrafla karşı karşıya kaldık anlayacağınız. Clio 3 lerde v kayışı koptuğu zaman bu tip hasarlar olabiliyormuş. bugün motor üst kapak sökülecek, zararımız ne kadar öğreneceğiz. v kayışınızı değiştirdiğinizde gergi rulmanınıda mutlake değiştirin. ben sanayiden orjinal gergi rulmanı 20 tl, v kayışı 30 tl ye aldım. para değil ama çok baş ağrıtıyor. Allah beterinden saklasın.
sevdar demiş ki:Selam,
Motordan gelen ses sonunda kendini belli etti. Araç V kayışını kopardı ve geri bilyası dağıldı. kopan parçalar tRigere zarar vermesede sente atlatmış ve motor çalıştırmadan elle döndürüldüğü zaman ses geliyor. Büyük bir masrafla karşı karşıya kaldık anlayacağınız. Clio 3 lerde v kayışı koptuğu zaman bu tip hasarlar olabiliyormuş. bugün motor üst kapak sökülecek, zararımız ne kadar öğreneceğiz. v kayışınızı değiştirdiğinizde gergi rulmanınıda mutlake değiştirin. ben sanayiden orjinal gergi rulmanı 20 tl, v kayışı 30 tl ye aldım. para değil ama çok baş ağrıtıyor. Allah beterinden saklasın.
Benim bildiğim, bu durum Clio3'lere özgü değil. Mantıken hemen hemen tüm motorlarda olabilecek bir şey. Belki de BMW bu yüzden zincir kullanıyor.sevdar demiş ki:...Clio 3 lerde v kayışı koptuğu zaman bu tip hasarlar olabiliyormuş...
Devrim demiş ki:Benim bildiğim, bu durum Clio3'lere özgü değil. Mantıken hemen hemen tüm motorlarda olabilecek bir şey. Belki de BMW bu yüzden zincir kullanıyor.sevdar demiş ki:...Clio 3 lerde v kayışı koptuğu zaman bu tip hasarlar olabiliyormuş...
Şunu merak ettim; kopan kayış kaç kilometredir ya da senedir kullanılıyordu?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir