off
ben geçerken adam kapıyı bir açtı sağ ayna camım patladı.
Servise sordum sadece cam 66 TL dedi. (faz3)
Daha ekonomik olan bir yer bulamazmıyız acaba?
Bu arada Hazır ellemişken elektrikliye çevirsem mi?
35cem35 demiş ki:off
ben geçerken adam kapıyı bir açtı sağ ayna camım patladı.
Servise sordum sadece cam 66 TL dedi. (faz3)
Daha ekonomik olan bir yer bulamazmıyız acaba?
Bu arada Hazır ellemişken elektrikliye çevirsem mi?
Devrim demiş ki:Nasıl yahu? Sol taraf için üretilmişi nasıl sağa takıyoruz? Sadece camı mı aktardınız yoksa?
35cem35 demiş ki:Megane sol aynasını sağa taktım.
25 tl. Orijinal. CUK oturdu :)
Üstelik ısıtmalı ve kör noktalı yani dikeylemesine bir çizgi ile belirtilmiş ve o çizgiden sonrası ayna daha tümsek. Kısa bir tesisat işi ile arka cam rezistans düğmesinden çıkış alıp yan aynalara enerji vererek ısıtmalı ama manuel ayna sahibi olabilirz :)
35cem35 demiş ki:Megane sol aynasını sağa taktım.
Üstelik ısıtmalı ve kör noktalı yani dikeylemesine bir çizgi ile belirtilmiş ve o çizgiden sonrası ayna daha tümsek. Kısa bir tesisat işi ile arka cam rezistans düğmesinden çıkış alıp yan aynalara enerji vererek ısıtmalı ama manuel ayna sahibi olabilirz :)
karambol81 demiş ki:35cem35 demiş ki:Megane sol aynasını sağa taktım.
merhabalar,
Arkadaşın belirttiği şekilde ben de internetten bulup bugün sipariş verdim.Kargo yarın gelecek. Yalnız sadece 1 tane kalmış.
rezistanslıymış.Eğer ısıtmalı olarak yapabilirsek süper olur :)
MaYuCeL demiş ki:Arka cam rezistansı için teybin altındaki düğmeden çıkış alabilirsin kendine.
arka cam ısınınca rezistans kendini kapattığında aynadaki rezistansta kapanır.
MaYuCeL demiş ki:Arka cam rezistansı için teybin altındaki düğmeden çıkış alabilirsin kendine.
arka cam ısınınca rezistans kendini kapattığında aynadaki rezistansta kapanır.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir